‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 komt naar de Belgische Disney+

Op 6 oktober is het negentiende seizoen van ’s werelds populairste ziekenhuisserie van start gegaan. We hebben het natuurlijk over Grey’s Anatomy. Amerikaanse kijkers kunnen momenteel iedere donderdag kijken naar een gloednieuwe aflevering, maar ook Belgische fans hoeven hier niet lang meer op te wachten. Het negentiende seizoen gaat namelijk al in november van start op Disney+ in België. Nederlandse abonnees zullen echter nog wat meer geduld moeten hebben…

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Grey’s Anatomy’ seizoen 19 komt naar Disney+ in België

Het officiële Instagram-account van Disney+ België heeft onlangs laten weten dat het negentiende seizoen van Grey’s Anatomy vanaf woensdag 9 november te zien zal zijn. Vanaf dan kun je hier iedere week op de woensdag genieten van een gloednieuwe aflevering. Hieronder bekijk je ook alvast de eerste beelden om in de stemming te komen.

Nederlandse releasedatum seizoen 19 nog niet bekend

In Nederland hoeven we helaas nog niet klaar te zitten in november. Een woordvoerder van Disney+ heeft aan ons laten weten dat het negentiende seizoen van de serie hier eerst nog op televisie zal verschijnen voordat het aan de streaming service toegevoegd zal worden. Net zoals eerdere seizoenen worden de afleveringen dus eerst uitgezonden op tv-zender Net5 en worden ze dan pas voor online streamen beschikbaar.

Wanneer de serie op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend. Het achttiende seizoen werd hier in januari nog uitgezonden, dus de kans is groot dat dit pas in het voorjaar is. De toevoeging aan het aanbod van de Nederlandse Disney+ duurt nog langer. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over dit onderwerp, dus houd onze social media-kanalen in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk direct alle beschikbare seizoenen van Grey’s Anatomy bij Disney+ 🩺

Meer informatie over de serie

In deze intense, medische dramaserie worden Meredith Grey en haar collega-artsen van Grey Sloan Memorial Hospital gevolgd. Elke dag moeten ze beslissingen nemen over leven en dood. Ze zoeken steun, en soms meer, bij elkaar en komen erachter dat relaties, net als de geneeskunde, niet zwart-wit zijn.

TitelGrey’s Anatomy
Jaar2005-
SoortSerie
Duur19 seizoenen
TaalEngels
CategorieMedisch, Drama
IMDb7,6 uit 306.000 stemmen
MakerShonda Rhimes
CastEllen Pompeo, Chanra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Jesse Williams, Caterina Scorsone

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.