Nieuw op Disney+ vandaag: seizoen 18 van Grey’s Anatomy

Nederlandse fans keken er reikhalzend naar uit, omdat de gloednieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy seizoen 18 in de Verenigde Staten al wekelijks werden uitgezonden en ook in België al sinds begin april te zien zijn. Gelukkig is het wachten voor ons Hollanders nu voorbij, want alle afleveringen zijn sinds woensdag 8 juni 2022 bij Disney+ te streamen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Grey’s Anatomy seizoen 18 staat sinds woensdag 8 juni 2022 op Disney+ in Nederland

Het werd niet vooraf aangekondigd in het overzicht van de nieuwe films en series op Disney+ Nederland in juni 2022, maar toch was er een leuke verrassing voor de liefhebbers van Grey’s Anatomy. Op woensdag 8 juni 2022, twee weken nadat in de Verenigde Staten de seizoensfinale werd uitgezonden, mocht Disney+ NL het gloednieuwe seizoen 18 volledig online zetten. Andere titels die we nog deze maand bij het video on demand-platform zijn o.a. de nieuwe Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en seizoen 2 van Only Murders in the Building.

Dit nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy telt in totaal 20 afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk. Hierdoor kun je genieten van zo’n 15 uur aan nieuw kijkplezier met de toevoeging van dit deel. 👉 Ga direct naar Grey’s Anatomy seizoen 18 op Disney+ in Nederland.

Grey’s Anatomy verdween recentelijk van Videoland en Amazon Prime Video, alleen nog op Disney+ te zien

Een paar weken geleden hadden we helaas nog slecht nieuws voor abonnees van Videoland en Amazon Prime Video, twee video on demand-platforms waar Grey’s Anatomy naast Disney+ nog te zien was. Beide streamingdiensten moesten namelijk alle seizoenen uit het aanbod verwijderen, omdat de uitzendrechten verlopen waren.

In het verdwijnsein van Videoland in april 2022 stond vermeld dat S1-16 van de medische dramaserie allemaal verwijderd moesten worden nadat ze er drie maanden eerder online verschenen. Grey’s Anatomy was langer—een paar jaar—op Amazon Prime Video te zien met inmiddels een samenstelling van 16 seizoenen. Ook daar werd de serie helaas op 20 april verwijderd uit het uit het aanbod.

Komst van seizoen 19 is al officieel bevestigd

Grey’s Anatomy telt inmiddels al behoorlijk wat seizoenen, maar het einde is gelukkig nog niet in zicht. In januari van dit jaar kregen we namelijk al te horen dat er officieel een seizoen 19 gemaakt wordt. Wanneer deze afleveringen in première zullen gaan, is op het moment van schrijven nog niet bekend.

De schatting van velen richt zich op eind 2022, maar dit is nog niet bevestigd. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra we hier meer over horen.