Waar kun je de film ‘Greyhound’ (2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Greyhound’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2020 met een IMDb-score van 7.0 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Greyhound’ uit 2020 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Greyhound is een titel uit het jaar 2020 in het genre ‘Oorlog’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.0, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Apple TV+➡️ Ga meteen naar Greyhound bij Apple TV+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Greyhound kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Greyhound.

Gratis online kijken naar Greyhound

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Greyhound bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, wel op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Een aangrijpend WO II-verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten: kapitein Ernest Krause (Tom Hanks) leidt een internationaal konvooi met duizenden soldaten de Atlantische Oceaan over op een gevaarlijke missie om de geallieerden te bevoorraden.

TitelGreyhound
Jaar2020
SoortFilm
CategorieOorlog
IMDb-cijferGemiddeld 7.0 uit 10

Synopsis: Apple TV+