Waar kun je de serie ‘Good Luck Guys’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Good Luck Guys (2023) online kijken kunnen. Deze barre survivalstrijd was hét reality kijkcijferkanon van het najaar. Hierin namen zes bekende influencerkoppels het tegen elkaar op. Ze moesten zo lang mogelijk op een onbewoond eiland zien te overleven. Hieronder geven wij aan aan of deze docuserie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Good Luck Guys’ (2023) online kijken?

Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter ging op vrijdag 27 oktober in première en is inmiddels volledig te zien. Later verscheen er zelfs nog een speciale reünie-aflevering. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Good Luck Guys bij Amazon Prime Video in Nederland. De serie is hier volledig te zien met alle beschikbare afleveringen én de reünie. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Good Luck Guys helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Good Luck Guys: Overleven Zonder Filter’ (2023)

Het programma volgt twaalf influencers op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Worden zij de overlevers die ze zo graag willen zijn? Of vallen hun survival skills toch een beetje tegen, eenmaal in de jungle aangekomen? En hoe gaan ze alle zware uitdagingen te lijf? Lukt het ze te leven, zonder alles wat ze thuis zo voor lief nemen zoals hun telefoon, internet en beautyproducten? Welk duo zal als laatste overeind blijven? Welke influencer kan echt overleven zonder filter? Robbert Rodenburg – winnaar van Expeditie Robinson 2021 – weet als geen ander hoe het is om te overleven in de jungle.

Streaming informatie over de serie

TitelGood Luck Guys
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRobbert Rodenburg
DeelnemersSharon Ipema, Esmée Ipema, Harrie Snijders, Jotti Verbruggen, Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Monse Husain, Quentin Steenwinkel, Faisel Abdoelhak, Ziggy Krassenberg, Ricochet Aloefa, Venora Salas Rebolledo

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.