Hoe laat verschijnt de reünie-aflevering van ‘Good Luck Guys’ online?

Het is alweer even geleden dat we konden genieten van alle drama tijdens Good Luck Guys. Het eerste seizoen van de spiksplinternieuwe realityserie zorgde voor een hoop hysterie. Goed nieuws voor alle kijkers, want op 12 januari 2024 komen alle deelnemers nogmaals samen in Good Luck Guys: De Reünie. Drama en een hoop spektakel gegarandeerd. Maar hoe laat verschijnt de reünie-aflevering online?

Eerste seizoen ‘Good Luck Guys’ in oktober 2023

Op 27 oktober 2023 trakteerde Amazon Prime Video ons op de eerste drie afleveringen van Good Luck Guys. De nieuwe realityserie volgt twaalf influencers op een verlaten strand in Thailand. Ontdaan van alle luxe en rijkdom proberen ze hun innerlijke avonturier te vinden. Dit ging niet helemaal zonder slag of stoot, want alle afleveringen zorgden voor een waar spektakel. Het programma wordt gepresenteerd door Robert Rodenburg. Hij won in 2021 Expeditie Robinson, waardoor hij als geen ander weet hoe het is om te overleven op een onbewoond eiland.

Drama en spektakel tijdens de reünie-aflevering

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, of we kunnen alweer genieten van een hoop drama. Naast het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle verschijnt namelijk op vrijdag 12 januari 2024 de reünie-aflevering van Good Luck Guys. Als we kandidaat Ziggy mogen geloven belooft het weerzien van alle deelnemers voor veel spektakel te zorgen. Veel van de kandidaten kregen namelijk ruzie op het eiland. Als we Esmee in onderstaande video horen, is het nog niet helemaal goed gekomen tussen haar en Ziggy.

@streamwijzer Met Michella in de jungle was al erg genoeg, maar met Ziggy op een onbewoond eiland… 💩 — Persdag ‘Echte Meisjes in de Jungle’, nieuw seizoen vanaf 1 januari te zien bij Videoland — #echtemeisjes #echtemeisjesindejungle #esmee #esmeeipema #terrortwins #michella #michellakox #ziggy #goodluckguys #goodluckguysoverlevenzonderfilter #jungle #onbewoondeiland #videoland #primevideo #amazonprimevideo ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Hoe laat verschijnt de reünie-aflevering online?

De reünie-aflevering van Good Luck Guys verschijnt net als de reguliere aflevering op Amazon Prime Video. Maar hoe laat verschijnt deze online? Afleveringen op deze streamingdienst verschijnen doorgaans al online om 00:00 uur ’s nachts. Dit betekent dat je vanaf middernacht op donderdag-vrijdag al kunt kijken naar de nieuwste drama.

Het tijdstip dat afleveringen online komen bij streamingdiensten in Nederland verschilt erg per platform. Zo is Prime Video van Amazon met middernacht erg vroeg en volgt Videoland meestal tussen middernacht en vier uur ’s ochtends. Disney+ houdt daarentegen net als Netflix bij ‘Original’ films en series stipt 9 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan.

Meer informatie over de realityserie

TitelGood Luck Guys
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRobbert Rodenburg
DeelnemersSharon Ipema, Esmée Ipema, Harrie Snijders, Jotti Verbruggen, Timon Verbeeck, Quinn Bezemer, Monse Husain, Quentin Steenwinkel, Faisel Abdoelhak, Ziggy Krassenberg, Ricochet Aloefa, Venora Salas Rebolledo

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.