Waar kun je de film ‘Ghostbusters: Afterlife’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Ghostbusters: Afterlife (2021) online kijken kunnen. De allernieuwste toevoeging in de Ghostbusters-filmreeks, met topacteurs als Finn Wolfhard (Stranger Things) en Paul Rudd (Avengers: Endgame), draait om de kleinkinderen van een van de originele ghostbusters. Hij blijkt een geheime erfenis achtergelaten te hebben. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Ghostbusters: Afterlife’ (2021) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Ghostbusters: Afterlife bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film momenteel te huur en te koop. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ NetflixDeze film is vanaf 17 juli 2022 te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ghostbusters: Afterlife niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Ghostbusters: Afterlife nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Waar kun je de andere Ghostbusters-films kijken?

Momenteel is Ghostbusters: Afterlife de enige film in deze filmreeks die bij streaminggigant Netflix te zien is. Het eerste en tweede deel, Ghostbusters (1984) en Ghostbusters II (1989), zijn wel hier bij Pathé Thuis te zien, evenals de reboot uit 2016.

Verhaal en trailer van ‘Ghostbusters: Afterlife’ (2021)

Regisseur Jason Reitman (Up in the Air, Juno) en producent Ivan Reitman (Ghostbusters, Ghostbusters II) presenteren het nieuwe hoofdstuk in het originele Ghostbusters universum. In Ghostbusters: Afterlife arriveren een alleenstaande moeder en haar twee kinderen in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

Streaming informatie over de film

TitelGhostbusters: Afterlife
Jaar2021
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb7,1 uit 161.000 stemmen
RegisseurJason Reitman
CastCarrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Paul Rudd

Synopsis: Sony Pictures Releasing

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.