Seizoen 4 Volume 2 van Stranger Things staat vanaf vandaag op Netflix

Na bijna drie jaar aftellen was het in mei dan eindelijk zover: de eerste zeven afleveringen van Stranger Things seizoen 4 stonden op Netflix. Daarna moest je nog een maand wachten op de laatste twee afleveringen, maar sinds vanmorgen 09:00 uur staan die ook op de streamingdienst.

Waar gaat Stranger Things seizoen 4 over?

In het vierde seizoen van de scifi-horrorserie, dat volgens de makers grootser en angstaanjagender is dan ooit, is het zes maanden na The Battle of Starcourt. Terwijl de vriendengroep van elkaar gescheiden wordt, ontstaat er een nieuwe bovennatuurlijke dreiging. De vriendengroep moet een gruwelijk mysterie oplossen om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Seizoen 4B van Stranger Things is nu te zien op Netflix

We kunnen ons weer onderdompelen in de wereld van Hawkins, de Upside Down en onze favoriete nerdy vriendengroep. Benieuwd hoe laat je klaar kunt gaan zitten? Vanaf vanmorgen 09:00 uur staat Stranger Things seizoen 4B eindelijk op Netflix. Op de streamingdienst zijn de laatste twee afleveringen van het seizoen tegelijkertijd verschenen. Gezamenlijk duren deze meer dan vier uur, dus dat wordt bingen!

Veelgestelde vragen over Stranger Things seizoen 4

Meer informatie over de serie

In het vierde seizoen is het zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

TitelStranger Things
Jaar2016–
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasie, Horror
IMDb8,7 uit 991.000 stemmen
MakersMatt Duffer, Ross Duffer
CastWinona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.