Komt Game of Thrones op Netflix?

Het aanbod van films en series op Netflix in Nederland is niet altijd hetzelfde als het aanbod in andere landen. Zo is voor Game of Thrones ook de veelgestelde vraag: staat Game of Thrones op Netflix Nederland? Wanneer komt Game of Thrones op Netflix in Nederland? Is Game of Thrones Netflix Nederland aanbod? Helaas lijkt het erop dat dit de komende tijd niet gaat gebeuren, omdat de rechten voor de serie bij Ziggo liggen. Alle seizoenen van Game of Thrones zijn wel hier te vinden en via Ziggo Movies & Series te bekijken.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle films en series op Ziggo Movies & Series kijken ✅

Game of Thrones Netflix

Op het moment van schrijven staat Game of Thrones niet op Netflix Nederland. Het lijkt er ook niet op dat dat in de nabije toekomst zal gebeuren. Het is namelijk zo dat Ziggo GO Movies & Series de uitzendrechten voor Game of Thrones heeft. Aangezien dat een serie is waar Ziggo de unieke zendrechten voor heeft lijkt het er niet op dat ze die op gaan geven. Ook heeft HBO niet een samenwerking met Netflix hiervoor. Toch kun je op de volgende manier zien of Game of Thrones op Netflix Nederland staat.

Netflix

Netflix laat helaas maar zelden, en veelal niet lang van tevoren, weten wanneer films en series online komen op de streamingdienst. Streamwijzer zorgt ervoor dat informatie over verwachte verdwijningen of verschijningen van series zo snel mogelijk bij jou is, en brengt jou via nieuwsartikelen daarvan op de hoogte.

Game of Thrones legaal kijken

Wil je toch Game of Thrones zien als het niet te zien is op Netflix of een andere streamingdienst waar je een abonnement bij hebt? Hieronder is de goedkoopste manier geselecteerd. Zo kun je legaal de serie kijken door de DVD te kopen. Of je nou gaat kijken naar GOT seizoen 1 / season 1, seizoen 2 / season 2, seizoen 3 / season 3, seizoen 4 / season 4 of wat er ook maar online staat. Het liefst zouden wij alle seizoenen van Game of Thrones op Netflix zien. Maar een DVD van jouw favoriete seizoenen staat toch leuk op de plank boven de TV.

Wanneer komt Game of Thrones op Netflix Nederland?

Het lijkt er niet op dat Game of Thrones op Netflix Nederland te zien zal zijn. Vanaf 15 april 2019 begint wel het laatste seizoen van GOT op Ziggo GO Movies & Series. Dan zijn alle seizoenen van Game of Thrones in Nederland te zien.

Wanneer begint Game of Thrones seizoen 8?

Via het HBO Twitter account werd bekendgemaakt dat het achtste seizoen zal beginnen op 14 april in de Verenigde Staten. Dat werd door HBO in een teaser trailer bekendgemaakt.

Wanneer komt Game of Thrones seizoen 8 in Nederland op Ziggo GO Movies & Series?

GOT seizoen 8 wordt op 14 april 2019 voor het eerst in de Verenigde Staten uitgezonden en Ziggo heeft aangegeven vrijwel altijd de dag na de lancering in de VS de aflevering Nederlands ondertiteld aan te kunnen bieden. Game of Thrones seizoen 8 aflevering 1 komt dus op 15 april op Ziggo GO Movies & Series in Nederland.

Ziggo MOvies & Series

“De prijswinnende programma’s van HBO krijg je bij een abonnement op Movies & Series XL. Vrijwel altijd al de dag nadat een aflevering in de VS is uitgezonden, vind je die al bij ons terug, Nederlands ondertiteld.”

Welke beelden zijn al beschikbaar van Game of Thrones seizoen 8?

HBO heeft de lanceerdatum bekendgemaakt met behulp van een teaser trailer genaamd ‘Crypts of Winterfell‘. Hierin zien we Sansa Stark, Arya Stark en Jon Snow zij aan zij in de cryptes van Winterfell tegenover de bekende beelden. Er wordt geduid op de aankomst van de White Walkers middels door de kou.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Crypts of Winterfell (HBO)

De eerste beelden van Game of Thrones seizoen 8 werden door HBO vrijgegeven in de trailer van de verwachte series in 2019. De beelden laten zien dat Sansa eindelijk Khaleesi ontmoet in Winterfell. Ook Jon Snow is aanwezig bij de ontmoeting van Sansa Stark en Daenerys Targaryen. Dat belooft veel voor het volgende seizoen van Game of Thrones. Naast beelden van GOT seizoen 8 zijn er ook beelden in de trailer van Watchmen, Euphoria en Big Little Lies.

Ontmoeting Khaleesi / Sansa Stark en Jon Snow / Arya Star

De ontmoeting lijkt erg gespannen. Sansa vertelt Daenerys: ‘Winterfell is yours, your grace.’ Ze lijkt er alles behalve blij mee om dat te zeggen. Brienne of Tarth, de bewaakster van Lady Stark, en Ser Jorah Mormont, aan de zijde van zijn Khaleesi, verschijnen ook in de scene.

Al is de ontmoeting tussen Sansa en Daenerys langverwacht, we wachten nog meer op een andere ontmoeting. Jon Snow en Arya Stark hebben elkaar zo lang niet gezien. Op dat weerzien wordt veel gehoopt. Hun samenzijn zien we dan ook eindelijk terug in de beelden van Crypts of Winterfell.

Eerder heeft HBO al twee teaser trailers gelanceerd van het achtste en laatste seizoen van deze populaire. Hieronder zie je de teaser trailers. Helaas zitten er geen beelden van de daadwerkelijke opnames tussen. De eerste teaser trailer is Dragonstone genoemd door HBO.

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Dragonstone (HBO)

Ook werd een teaser trailer vrijgegeven met beelden van eerdere seizoenen. Die werd door HBO betiteld als For The Throne.

#ForTheThrone | Game of Thrones (HBO)

Wat weten we tot nu toe over GOT seizoen 8?

We weten dat seizoen 8 het laatste en kortste seizoen van Game of Thrones is. Het telt slechts zes afleveringen. Voor wie direct getreurd is, wees dat vooral niet. HBO heeft namelijk bekendgemaakt dat de afleveringen stuk voor stuk de lengte van een film hebben. Alle afleveringen uit het laatste seizoen zullen langer dan 80 minuten duren.

In teaser trailer Crypts of Winterfell wordt duidelijk dat de drie broers en zussen Arya, Sansa en Jon eindelijk weer bij elkaar zijn. De beelden duiden op de gezamenlijke strijd die zij gaan voeren tegen de White Walkers en om de troon.

Verder weten we dat Sansa en Daenerys elkaar ontmoeten, wat blijkt uit vrijgegeven beelden uit het achtste seizoen van GOT. Ook zien we in de beelden van de teaser trailers dat het gevecht om de troon een bijzonder spectaculair schouwspel belooft te worden. Dat wordt wat voor het laatste seizoen van Game of Thrones!

Hoeveel afleveringen zijn er in Game of Thrones seizoen 8?

The achtste seizoen zal een kort seizoen zijn. Er zullen 6 afleveringen in het laatste zitten. Wees niet getreurd dat je er zo doorheen zal vliegen. De CEO van HBO, Richard Plepler, laat het volgende weten over de lengte van de afleveringen.

Hoelang duren de afleveringen van Game of Thrones seizoen 8?

Richard Plepler, CEO van HBO, geeft aan dat de afleveringen van het achtste seizoen stuk voor stuk als een film gekeken zullen worden. Ze zullen niet korter zijn dan 80 minuten per aflevering. De afleveringen van GOT seizoen 8 duren gemiddeld 90 minuten.

Is Game of Thrones seizoen 8 het laatste seizoen van de serie?

Helaas zal het achtste seizoen ook het laatste seizoen van GOT zijn. Michael Lombardo, de voorzitter van programmering van HBO, liet eerder al weten dat de serie na acht seizoenen op zal houden.

Wie stierven er in Game of Thrones hoe en wanneer voor de troon?

Let op: spoilers! Hieronder laten we zien wie er in de heftige strijd #ForTheThrone het leven hebben gegeven door de seizoenen heen. Zo ben je helemaal klaar voor Game Of Thrones Seizoen 8!

Khal Drogo

S1E06 – Viserys Targaryen

Zijn zus Daenerys Targaryen droeg Khal Drogo op om gesmolten goud over het hoofd van Viserys Targaryen te gieten nadat hij zich onbehoordelijk tegen haar gedroeg.

Robert Baratheon

S1E07 – Robert Baratheon

Tijdens het jagen werd Robert Baratheon aangevallen door een wild varken. Zijn vrouw Cersei Lannister had hem daarvoor wel enorm veel wijn gegeven. Daardoor lijkt het er sterk op dat het haar plan was om hem dronken te voeren, zodat hij tijdens de jacht kans had om te worden gedood.

Ned Stark

S1E09 – Ned Stark

Ned Stark werd in het bijzijn van zijn dochters en een groot publiek onthoofd door Ser Ilyn Payne op het bevel van Joffrey Baratheon.

Khal Drogo

S1E10 – Khal Drogo

Zijn geliefde Daenerys Targaryen heeft hem doen stikken met een kussen uit medelijden. Na de beheksing door Mirri Maz Duur bleek Khal Drogo in comateuze staat te blijven, waar zij hem op die manier uit heeft gehaald.

Renly Baratheon

S2E05 – Renly Baratheon

Renly werd gedood door een schaduw die tot leven was gewekt door de Red Woman: Melisandre.

Daenerys' Hulp Doreah

S2E10 – Daenerys’ hulp Doreah

Doreah werd samen met Xaro Xhoan Daos opgesloten in een kluis van Valyrian gesteente. Jorah Mormont heeft haar opgesloten op het bevel van Daenerys Targaryen omdat zij haar Khaleesi bedrogen had.

Ros

S3E06 – Ros

Joffrey Baratheon heeft haar neergeschoten met een kruisboog.

Talisa Stark

S3E09 – Talisa Stark

Voor menig GOT fan is dit het meest memorabele moment uit de serie ooit. Een zwangere Talisa Stark werd neergestoken in haar buik door Lothar Frey tijdens de beroemde, en beruchte, Red Wedding.

Robb Stark

S3E09 – Robb Stark

Direct nadat hij zag dat zijn vrouw en ongeboren baby werden vermoord op zijn trouwdag werd Robb neergeschoten met een kruisboog door een van de Freys en daarna door het hart gestoken door Roose Bolton.

Catelyn Stark

S3E09 – Catelyn Stark

De Red Wedding was een waar bloedbad. Nadat Catelyn Stark moest toezien hoe haar zoon, schoondochter en ongeboren kleinkind werden vermoord, werd haar keel doorgesneden door Walder Rivers.

Joffrey Baratheon

S4E02 – Joffrey Baratheon

Koning Joffrey Baratheon stierf door vergiftigde wijn te drinken (omdat de taart zo droog was) op zijn eigen bruiloft met Maergery Tyrell. Later kwamen we erachter dat Maergery’s grootmoeder, Olenna Tyrell, degene was die hem vergiftigd had.

Lysa Arryn

S4E07 – Lysa Arryn

Lysa Arryn dreigde Sansa Stark door de Moon Door te gooien, omdat ze dacht dat Littlefinger verliefd op haar was. Het lukte Littlefinger om haar te overmeesteren en zo stierf Lyse Arryn doordat ze door de Moon Door gegooid werd.

Oberyn Martell

S4E08 – Oberyn Martell

Ook bekend als de Red Viper, wachtte Oberyn Martell een noodlottig einde. Zijn schedel werd geplet door The Mountain in een rechtspraak door gevecht.

The Mountain

S4E08 – The Mountain

Nadat The Mountain de schedel van Oberyn Martell plette stierf hij door het vergif van een speer. Het was de speer waarmee hij eerder was neergestoken tijdens de rechtspraak door gevecht van de Red Viper. Hij komt echter later weer tot leven om het leven van Cersei Lannister te beschermen.

Mag The Mighty

S4E09 – Mag the Mighty

Grenn en vijf andere leden van de Night’s Watch doodden Mag the Mighty tijdens de Battle of Castle Black.

Ygritte

S4E09 – Ygritte

Ygritte werd neergeschoten met pijl en boog door Olly tijdens de Battle of Castle Black. Het gebeurde recht voor de ogen van Jon Snow.

Jojen Reed

S4E10 – Jojen Reed

Jojen werd uit zijn lijden verlost door Meera nadat hij meermaals was neergestoken door Wights.

Shae

S4E10 – Shae

Tyrion Lannister heeft Shae gewurgd nadat hij haar in zijn vaders bed vond en zij hem neer probeerde te steken.

Tywin Lannister

S4E10 – Tywin Lannister

Nadat Tyrion Lannister Shae gewurgd had, ging hij op zoek naar zijn vader. Hij vond hem op het toilet en heeft hem neergeschoten met een kruisboog nadat hij Shae een hoer noemde.

Maester Aemon

S5E07 – Maester Aemon

Uitzonderlijk voor Game of Thrones sterft Maester Aemon simpelweg door ouderdom.

Shireen Baratheon

S5E09 – Shireen Baratheon

Shireen werd levend verbrand als offer aan de Lord of Light door Melisandre op het bevel van haar vader Stannis Baratheon.

Selyse Baratheon

S5E10 – Selyse Baratheon

Nadat Shireen Baratheon, de dochter van Selyse, levend werd verbrand als offer aan de Lord of Light, heeft Selyse zichzelf opgehangen.

Stannis Baratheon

S5E10 – Stannis Baratheon

Aan het einde van het gevecht tegen Bolton’s leger is Stannis ernstig verwond. Hij zit tegen een boom en kan niet bewegen. Brienne of Tarth vindt hem en vraagt hem of hij blood magic heeft gebruikt om Renly Baratheon te vermoorden. Hij geeft toe dat hij dat heeft gedaan, waarop Brienne of Tarth vraagt of hij laatste woorden heeft. Stannis Baratheon werd vervolgens onthoofd door Brienne of Tarth.

Myrcella Baratheon

S5E10 – Myrcella Baratheon

Myrcella is gedood door een giftige kus. Ellaria Sand nam wraak voor de moord op haar man Oberyn Martell door The Mountain door Cersei’s dochter Myrcella te kussen nadat ze haar lippen had bedekt met gif.

Jon Snow

S5E10 – Jon Snow

Jon werd meermaals neergestoken door vele muiters van de Night’s Watch, waaronder Alliser Throne en Olly. Later komt hij echter weer tot leven.

Roose Bolton

S6E02 – Roose Bolton

Roose Bolton werd neergestoken door zijn eigen zoon, Ramsay Bolton.

Walda Bolton en haar nieuwgeboren zoon

S6E02 – Walda Bolton en haar nieuwgeboren zoon

Ramsay Bolton liet zijn honden los op zijn stiefmoeder en haar nieuwgeboren zoon. Hij was namen bezorgd dat de nieuwe baby hem zou afnemen wat hem in de erfenis toebehoorde.

Balon Greyjoy

S6E02 – Balon Greyjoy

Balon Greyjoy, de vader van Theon Greyjoy, werd van een brug gegooid door zijn broer Euron Greyjoy.

Alliser Thorne

S6E03 – Alliser Thorne

Alliser Thorne werd opgehangen voor verraad. Hij had de muiterij opgezet die leidde tot het neersteken van Jon Snow.

Olly

S6E03 – Olly

Ook Olly werd opgehangen voor verraad. Hij deed mee aan de muiterij om Jon Snow neer te steken.

Osha

S6E04 – Osha

Ramsay Bolton heeft Osha neergestoken in haar nek.

Khal Moro

S6E04 – Khal Moro

Khal Moro werd levend verbrand met de andere Khals door Daenerys Targaryen.

Three-Eyed Raven

S6E05 – De Three-Eyed Raven

De Three-Eyed Raven werd door zijn torso neergestoken door de Night King met zijn speer.

Hodor

S6E05 – Hodor

Hodor werd aan stukken gescheurd door Wights in zijn heldendaad om Brand te beschermen. ‘Hold the door, hold the door, hold the door…’

Brother Ray

S6E07 – Brother Ray

Brother Ray werd opgehangen door schurken van de Brotherhood Without Banners.

The Waif

S6E08 – The Waif

Nadat Arya Stark door The Waif ingesloten was in een kamer sloeg Arya met haar zwaard de enige kaars uit. Toen de twee elkaar niet meer konden zien heeft Arya The Waif vermoord.

Rickon Stark

S6E09 – Rickon Stark

De jongste van de Starks werd recht voor de ogen van Jon Snow met een pijl neergeschoten door Ramsay Bolton tijdens de Battle of the Bastards.

Wun Weg Wun Dar Wun

S6E09 – Wun Weg Wun Dar Wun

Ramsay Bolton heeft Wun Weg Wun Dar Wun gedood door een pijl door het oog te schieten.

Ramsay Bolton

S6E09 – Ramsay Bolton

Sansa Stark heeft Ramsay Bolton vastgeboden en zijn eigen honden hem laten opeten.

Lancel

S6E10 – Lancel

Lancel werd opgeblazen door de Wildfire explosie van Cersei Lannister.

The High Sparrow

S6E10 – The High Sparrow

Ook The High Sparrow werd door Cersei Lannister’s Wildfire explosie opgeblazen.

Loras en Maergery Tyrell

S6E10 – Loras en Maergery Tyrell

De Wildfire explosie van Cersei Lannister heeft vele levens gekost. Ook Loras en Maergery Tyrell werden opgeblazen door de explosie.

Tommen Baratheon

S6E10 – Tommen Baratheon

Nadat bleek dat zijn vrouw Maergery Tyrell opgeblazen was in de Wildfire explosie van zijn moeder Cersei Lannister koos Tommen ervoor zelfmoord te plegen. Hij is uit zijn raam gesprongen.

Lothar Frey, Walder Frey en Walder Rivers

S6E10 – Lothar Frey, Walder Frey en Walder Rivers

Als straf voor hun rol in de Red Wedding werden Lothar Frey en Walder Rivers in een taart gebakken door Arya Stark, die daarna door hun vader Walder Frey werd gegeten. Nadat Arya aan Walder vertelde dat hij zojuist zijn eigen zoons had opgegeten heeft ze zijn keel doorgesneden.

Nymeria Sand

S7E03 – Nymeria Sand

De dochter van Ellaria Sand werd door Euron Greyjoy gewurgd in een gevecht toen hij haar schip overnam, waarna ze aan de boeg van het schip werd gehangen naast haar zus.

Obara Sand

S7E03 – Obara Sand

Ook Obara Sand overleeft het gevecht met Euron Greyjoy niet. Zij wordt door Euron neergestoken in haar buik met haar eigen speer.

Tyene Sand

S7E03 – Tyene Sand

Euron Greyjoy heeft Tyene en haar moeder Ellaria Sand gevangen, samen met Yara Greyjoy, toen hij het schip overnam. Hij nam de Sands mee naar Cersei Lannister, waar Cersei ze tegenover elkaar opsloot. Cersei doodde Tyene met een vergiftigde kus, net zoals Ellaria de dochter van Cersei vermoordde, Myrcella Lannister. Ellaria zal voor altijd opgesloten blijven tegenover haar dochter, toekijkend hoe ze sterft en haar lichaam vergaat.

Olenna Tyrell

S7E03 – Olenna Tyrell

Olenna werd vergiftigd op bevel van Cersei Lannister nadat ze de Tyrells versloeg bij Highgarden. Voordat ze stierf had ze nog wel genoeg tijd om Jaime te vertellen dat zij degene was geweest die hun zoon, Joffrey Baratheon, had vermoord tijdens de bruiloft van Olenna’s kleindochter, Maergery Tyrell.

Dickon Tarly

S7E05 – Dickon Tarly

Dickon werd samen met zijn vader levend verbrand door de draak van Daenerys Targaryen nadat zij weigerden voor haar te knielen.

Thoros

S7E06 – Thoros

Thoros werd verscheurd door een zombie beer toen hij met de anderen aan de andere kant van The Wall was.

Viserion

S7E06 – Viserion

Een van de draken van Daenerys Targaryen, Viserion, werd geraakt door de ijsspeer van de Night King.

Littlefinger

S7E07 – Littlefinger

Littlefinger is om het leven gekomen door een doorgesneden keel. Sansa Stark veroordeelde Littlefinger ter dood wegens de beschuldiging van meerdere dingen, zoals de samenzwering om Bran te vermoorden. Arya voerde de daad uit door zijn keel door te snijden.

Streamwijzer laatste nieuws films en series streamen

Wil je het meteen weten zodra er films en series op Netflix Nederland komen? Of wil je weten wanneer een film of serie verschijnt op Videoland, Ziggo GO of Amazon Prime? Houd Streamwijzer in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste films en series die verdwijnen/verschijnen op de streamingdiensten in Nederland.