Film1 Aanbod

Hier vind je een gids van het volledige Film1 aanbod. Alle films die je on demand kunt kijken op Film1 vind je in deze tabel. De lijst met het aanbod van alle titels wordt regelmatig bijgewerkt om hem up-to-date te houden.

Gids van films op Film1

In deze gids vind je alle films die momenteel on demand op de streamingdienst te kijken zijn. Door via je televisie provider (zoals Ziggo, KPN of een andere TV-aanbieder) een abonnement op het platform af te sluiten, kun je vinden wat voor films je momenteel in het pakket kunt vinden. Hieronder vallen titels die ook op lineaire kanalen Action, Drama, Family en Première te zien zijn. De TV-gids van al deze lineaire titels (te bekijken op je TV van bijvoorbeeld Ziggo of KPN) is te vinden op de videodienst.

Film1 aanbod van films

Overzicht van programma’s en streamingdienst

Verder geven we op Streamwijzer aan wat je allemaal kunt verwachten van de programmering van Film1 in de toekomst en geven we overzichten van de beste titels op de streamingdienst. Voordat je toegang kunt krijgen tot het video on demand-platform, dien je wel eerst een abonnement af te sluiten en te activeren via je TV-provider. Hierover geven we meer informatie op de pagina over de kosten en activering van een Film1 abonnement.

Ziggo: Kanaal 101 (Première), 102 (Action), 103 (Family) en 104 (Drama).

KPN, XS4ALL en Telfort: Kanaal 245 (Première), 246 (Action), 247 (Family) en 148 (Drama).