Streamingdienst Film1 | Informatie, kosten en aanbod

Veel TV-providers bieden inmiddels de populaire streamingdienst Film1 aan in het abonnement of als toevoeging aan je pakket. Ben jij benieuwd hoe je een Film1 abonnement kan activeren bij jouw provider (zoals Ziggo, KPN of een andere TV-aanbieder), wat de programmering van de kanalen is, of je via een app naar de streamingdienst kan kijken en wat voor mogelijkheden er bij een abonnement zitten? Wij helpen je een handje!

Hier geven wij meer uitleg over wat Film1 precies is, wat de kosten van een Film1 abonnement zijn en welke films allemaal in het aanbod opgenomen zijn. Verder behandelen we een aantal veelgestelde vragen omtrent het videoplatform.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

Wat is streamingdienst Film1?

Streamingdienst Film1 is het filmplatform van SPI International. De streamingdienst staat bekend als The Home of Good Movies focust zo op kwaliteitsfilms. Het video on demand-platform levert via vier lineaire kanalen (Action, Drama, Family en Premiere) en het online platform allerlei verschillende films aan de kijkers. Je kunt naar de films kijken via je smartphone of tablet, desktop of laptop, maar ook via je televisie of Android TV. Verder kun je on demand streamen via de interactieve settopbox en via Ziggo kanaal 105.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Film1?

Film1 is verkrijgbaar vanaf €9.95 per maand, maar de daadwerkelijke prijs verschilt per TV-aanbieder. Een abonnement voor het video on demand-platform wordt namelijk afgesloten via je provider. Die hebben soms aanbiedingen of hebben verschillende prijzen door afspraken met Film1. Via de knop hieronder bekijk je de prijs bij jouw provider. Een abonnement is altijd maandelijks opzegbaar en 7 dagen gratis te proberen.

Welke films zijn te kijken in het Film1 aanbod?

Het aanbod van films op Film1 verschilt continu, maar wordt voornamelijk geüpdatet met films die passen bij het credo The Home of Good Movies. De focus ligt dus op kwaliteitsfilms. Dat reikt van absolute klassiekers zoals A Time To Kill tot waanzinnige nieuwe topfilms zoals Bohemian Rhapsody. De lijst met alle films vind je bij het volledige Film1 aanbod in Nederland.

De programmering van de lineaire kanalen verschilt van dag tot dag en is te vinden via je televisie.

Veelgestelde vragen

🤔 Wat is streamingdienst Film1?

Streamingdienst Film1 is het video on demand-platform dat bekend staat als The Home of Good Movies, waarop je allerlei films via de televisie en online kunt kijken.

💰 Wat zijn de kosten van een abonnement op Film1?

De kosten van een abonnement op Film1 verschillen per provider. Film1 is verkrijgbaar vanaf €9.95 per maand, maar dit kan door aanbiedingen en overeenkomsten wisselend zijn bij verschillende TV-aanbieders.

🍿 Welke films zijn te kijken in het Film1 aanbod?

Er zijn in het aanbod van Film1 geen series te bekijken, maar wel een heleboel films. Als The Home of Good Movies probeert de streamingdienst te focussen op films van goede kwaliteit. Het aanbod wisselt continu door titels toe te voegen en te verwijderen. Streamwijzer houdt via de website het actuele aanbod van de films op Film1 bij.

👀 Op welke manieren kan ik naar de films in het aanbod van Film1 kijken?

Je kunt alle films via de lineaire Film1 kanalen bekijken, maar ze zijn ook onbeperkt online on demand te bekijken via desktop, laptop, tablet, smartphone en Android TV. Verder kun je on demand streamen via de interactieve settopbox en via Ziggo kanaal 105.

📺 Welke lineaire kanalen zijn inbegrepen bij een Film1 abonnement via mijn TV-provider?

Bij het afsluiten van een abonnement krijg je vier lineaire kanalen via de digitale televisie: Film1 Action, Film1 Drama, Film1 Family en Film1 Premiere. Het lineaire aanbod verschilt per kanaal.

⛔️ Is het Film1 abonnement maandelijks stop te zetten?

Ja, een abonnement op Film1 is altijd maandelijks opzegbaar.

✅ Hoe kun je een abonnement op Film1 afsluiten?

Je kunt eenvoudig via de link in dit artikel naar de pagina binnen Film1 gaan om bij je eigen TV-aanbieder een abonnement af te sluiten.