‘Ferry: De Serie’ komt binnenkort: Netflix deelt eindelijk de releasedatum

Na het gigantische succes van Undercover en Ferry kon een spin-off serie over Ferry Bouman natuurlijk niet uitblijven. Frank Lammers en Elisa Schaap zijn er klaar voor om ons opnieuw mee te slepen in een zinderend verhaal en eindelijk heeft Netflix laten weten wanneer we naar Ferry: De Serie kunnen kijken.

‘Ferry: De serie’ komt in november

Ferry Bouman is inmiddels een zeer geliefd personage. Hij stal de show in de serie Undercover, kreeg in 2021 zijn eigen film en maakt binnenkort dus opnieuw zijn opwachting op Netflix. Niemand minder Frank Lammers deelt in een filmpje de releasedatum van de langverwachte spin-off serie met ons. De datum die je met rood mag omcirkelen in je agenda is vrijdag 3 november.

Dit kunnen we van ‘Ferry: De Serie’ verwachten

In de hitfilm Ferry uit 2021 werd al een tipje van de luier opgelicht van hoe Ferry Bouman de meegedogenloze drugsdealer uit de Undercover-reeks is geworden, maar in Ferry: De Serie komen we hier nog veel meer over te weten. Als beginnend xtc-producent probeert Ferry een voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld.

Ferry Bouman zou Ferry Bouman niet zijn als hij niet gespeeld werd door Frank Lammers. Uiteraard zal Elise Schaap weer in de huid kruipen van Danielle en ook acteurs als Monic Hendrickx, Yannick van de Velde, Tim Haars en Raymond Thiry zijn opnieuw van de partij. Daarnaast voegen zich een aantal nieuwe gezichten bij de cast. Zo zul je onder meer Tygo Gernandt in actie zien.

Komt er ook nog een ‘Undercover’ seizoen 4?

Nu het grote nieuws over Ferry: De Serie naar buiten komt, ben je misschien ook wel benieuwd naar het vervolg van Undercover zelf. Wat dat betreft ziet het er slechter uit: een vierde seizoen lijkt er (in ieder geval voorlopig) niet in te zitten. We deelden eerder al dat de koek volgens hoofdrolspeler Tom Waes nu echt op is. “Misschien komt er ooit nog een keer een vierde seizoen, maar voorlopig dus niet, liet hij een tijdje geleden aan De Telegraaf weten. Balen!

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Ferry: De Serie’

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

TitelFerry: De Serie
SoortSerie
Jaar2023
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
CastFrank Lammers, Elise Schaap, Yannick van de Velde, Raymond Thiry, Huub Smit, Tim Haars, Poal Cairo, Steef Cuijpers, Koen De Graeve, Alice Reijs, Kevin Janssens, Monic Hendrickx, Tygo Gernandt, Dirk Roofthooft

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.