Waar kun je de serie ‘Fear The Walking Dead’ (2015-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Fear The Walking Dead (2015-) online kijken kunnen. Deze spin-off van de razend populaire serie The Walking Dead telt inmiddels al zeven seizoenen en heeft op IMDb al een beoordeling van 6,8 uit ruim 130.000 stemmen te pakken. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Fear The Walking Dead’ (2015-) online kijken?

Fear The Walking Dead is een serie die door Amazon is aangekocht, waardoor hij lang enkel en alleen op het video on demand-platform Prime Video te streamen is geweest. Recentelijk hebben meerdere gebruikers gemeld dat hij niet meer in het aanbod te vinden is, dus we raden je aan een kijkje op de website te nemen via de bovenstaande knop om te zien of hij momenteel te streamen is. In de onderstaande tabel vind je welke andere streamingdiensten deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Fear The Walking Dead bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn alle beschikbare seizoenen van deze serie steeds exclusief te zien geweest. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.. Je kunt er tevens hier naar beide seizoenen van de andere spin-off The Walking Dead: World Beyond kijken.
🔀 Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij deze videodienst, maar je streamt wel hier op Disney+ alle seizoenen van The Walking Dead. De streamingdienst heeft ook exclusief de nieuwste afleveringen toegevoegd aan het aanbod.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Fear The Walking Dead niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Fear The Walking Dead nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Fear The Walking Dead’ (2015-)

Deze spin-off van de populaire serie The Walking Dead ging in 2015 van start en draait om het begin van de zombie-apocalyps die we eerder zagen. We reizen hiervoor af naar Los Angeles, California, en volgen twee families die samen moeten werken om deze noodlottige uitbraak van de doden te overleven.

Streaming informatie over de serie

TitelFear The Walking Dead
Jaar2015-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Horror, Sci-Fi
IMDb6,8 uit 130.000 stemmen
MakerDave Erickson, Robert Kirkman
CastAlycia Debnam-Carey, Danay García, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Frank Dillane, Kim Dickens