‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is terug en dít vonden kijkers ervan

Het strand is schoongeveegd, de Tablet of Terror is opgepoetst en de exen zijn klaargestoomd. Dat kan maar één ding betekenen: Ex on the Beach: Double Dutch is terug. Het gaat deze keer om een All Stars-editie, dus een hoop oude bekenden zijn terug. Kijkers zaten gisteravond massaal klaar voor de eerste aflevering en dít is wat ze ervan vonden.

‘Ex on the Beach’ is terug op de buis

Vier single mannen en vier single vrouwen zijn naar een tropisch oord vetrokken om een paar weken ongestoord te kunnen feesten. Hoewel, ongestoord… Eén voor één spoelen hun exen aan. Dat is natuurlijk het concept van Ex on the Beach: Double Dutch en daar is ook in het tiende seizoen niet aan getard.

Deze keer krijgen we er wel een portie nostalgie bij, want het is een All Stars-seizoen waardoor acht oude deelnemers terugkeren. Onder meer Shirley, Elias, Ayleen en Luca zijn er weer bij. Hieronder zie je de deelnemers van deze editie.

@streamwijzer Mocht je je afvragen “wat je ouders er nou van vinden dat je meedoet aan Ex on the Beach” 🤗 — #exonthebeach #eotb #eotbdd #eotbdd2024 #exonthebeachdoubledutch ♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Kijkers smulden weer van de nieuwe aflevering

Gisteravond was de allereerste aflevering van het tiende seizoen te zien op MTV om 22:00 uur. Iedere zondag kijk je nu naar een nieuwe aflevering. Mocht je het seizoen op Videoland willen volgen, dan kun je op de dinsdag klaar zitten. Kijkers keken weer massaal naar de eerste aflevering en werden op hun wenken bediend, want er was direct weer genoeg drama. Hieronder vind je een greep uit alle reacties.

Meer informatie over het programma

Sexy Nederlandse en Vlaamse singles reizen naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij; ze krijgen onverwachts bezoek van hun exen. Niemand is veilig!


Synopsis: MTV

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.