Waar kun je ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ online kijken in 2023?

Veel liefhebbers van reality tv vragen zich af hoe ze de serie ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ online kijken kunnen. In totaal zijn er 8 seizoenen met 76 afleveringen van deze serie verschenen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Disney+, Videoland, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ online kijken?

Je kunt op het moment van schrijven op meerdere manieren online naar de serie Ex on the Beach: Double Dutch kijken in Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om op tv de uitzendingen te volgen. Hieronder vind je de verschillende opties.

VideolandIn het aanbod van Videoland is het nieuwe achtste seizoen te vinden, maar je kunt er ook naar eerdere afleveringen kijken.
SkyShowtimeBij deze nieuwe streamingdienst vind je seizoen 1-7 in het aanbod terug, maar de nieuwste set afleveringen van seizoen 8 is er op het moment van schrijven niet te streamen.
📺 Ziggo On DemandGa direct naar Ex on the Beach: Double Dutch bij Ziggo. Je kunt de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen online kijken.
📺 KPN On DemandGa direct naar Ex on the Beach: Double Dutch bij KPN. Ook deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online.
⛔️ Amazon Prime VideoOp Amazons video on demand-platform Prime Video kun je niet naar deze serie kijken op dit moment.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Ex on the Beach: Double Dutch niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ NLZIETVia NLZIET kijk je naar 37 zenders van de Nederlandse tv, maar helaas is MTV hier niet één van. Daardoor is Ex on the Beach: Double Dutch er niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is veel reality tv van Hayu te streamen, maar deze titel is er niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’

Acht singles zijn naar het zonnige Gran Canaria gevlogen om een paar weken te feesten, te flirten en te daten, maar hun vakantie wordt wreed verstoord als hun exen één voor één aanspoelen. De ene ex wil wraak, de andere wil zijn vorige relatie een nieuw leven inblazen, maar één ding is in ieder geval duidelijk: dit gaat hoe dan ook een hoop drama opleveren. Onder iedere prille vakantieliefde wordt een bom gedropt als er een spook uit het verleden opduikt en de vraag blijft iedere keer weer: welke EX is NEXT?

“Ik word de NIEUWE SPERMABANK van DE VILLA” | EOTBDD S8: Profiles

Streaming informatie over de serie

TitelEx on the Beach: Double Dutch
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieReality