Het is bekend: ‘Emily in Paris’ seizoen 4 komt over een paar maanden naar Netflix

Eindelijk weten we het zeker: dit jaar kunnen we samen met Emily terugkeren naar Parijs. Dat kan maar één ding betekenen: Emily in Paris seizoen 4 komt eraan. Maar wanneer is het zover? En wat kunnen we ervan verwachten? In dit artikel zetten we alles wat je moet weten over het aanstaande seizoen voor je op een rijtje. Let op: hieronder vind je spoilers over de eerste seizoenen.

‘Emily in Paris’ seizoen 4 zal in augustus verschijnen

Je geduld als Emily in Paris-fan wordt behoorlijk op de proef gesteld. Normaal was het namelijk ieder najaar vaste prik: tegen het einde van 2020, 2021 én 2022 verscheen er een nieuw seizoen van de serie. Maar het jaar 2023 werd afgesloten zonder nieuwe avonturen van onze favoriete Amerikaanse parisienne. En sindsdien bleef het ook stil over de releasedatum van het vierde seizoen. Nu weten we gelukkig eindelijk meer.

Vandaag heeft Netflix aangekondigd dat seizoen 4 opgedeeld zal worden in twee delen: het eerste deel verschijnt op donderdag 15 augustus, de rest van het seizoen komt vervolgens op donderdag 12 september. Dit levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag15 augustus 2024
2Donderdag15 augustus 2024
3Donderdag15 augustus 2024
4Donderdag15 augustus 2024
5Donderdag15 augustus 2024
6Donderdag12 september 2024
7Donderdag12 september 2024
8Donderdag12 september 2024
9Donderdag12 september 2024
10Donderdag12 september 2024

Dit is het verhaal van seizoen 4

In het derde seizoen gebeurde er een hoop. Zo ontdekten we dat Camille zwanger was, was Alfie het zat om Emily’s tweede keus te zijn en gaf Emily eindelijk toe dat ze op Gabriel viel. Genoeg cliffhangers dus en dat betekent dat we ook weer heel wat dramatische wendingen kunnen verwachten in seizoen 4.

Hoofdrolspeelster Lily Collins licht in onderstaande video alvast een tipje van de sluier. “Wat ik kán vertellen is dat we meer plezier, meer mode en meer drama voor jullie in petto hebben. Emily zal moeten besluiten of alles wat ze ooit gewild heeft ook echt is wat ze nodig heeft. En terwijl Emily’s hart altijd van Parijs zal blijven, zal haar leven een aantal onverwachte wendingen nemen. Wees niet verrast als je haar op een Romeinse vakantie vindt.”

Wie spelen er in ‘Emily in Paris’ seizoen 4?

Dan moeten we het natuurlijk even over de cast hebben. Zoals bovenstaande video al suggereert, is Lily Collins er natuurlijk weer bij als Emily. Ook andere bekende gezichten zullen gewoon weer van de partij zijn, zoals Ashley Park als Mindy, Lucas Bravo als Gabriel, Camille Razat als Camille, Philippine Leroy-Beaulieu als Sylvie, Samuel Arnold als Julian, Lucien Laviscount als Alfie en Bruno Gouery als Luc. Of er nog nieuwe castleden toegevoegd worden, is op dit moment niet bekend.

Een kijkje op de set van ‘Emily in Paris’

Benieuwd naar de vibe van seizoen 4? Lily Collins neemt ons in onderstaande video mee op de set. Hiermee wordt een klein tipje van sluier gelicht over de nieuwe afleveringen.

Komt er ook nog een vijfde seizoen?

We kijken natuurlijk ontzettend uit naar het vierde seizoen, maar stiekem kunnen we ook alvast naar de toekomst kijken. Want komt er ook nog een vijfde seizoen van Emily in Paris? Helaas is dat op dit moment niet bevestigd. We zullen dus even moeten afwachten om te zien wat er met de toekomst van de serie gaat gebeuren.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.