Oui oui! Seizoen 3 van ‘Emily in Paris’ staat nu op Netflix

Emily is terug! Vandaag is het gloednieuwe seizoen van de hitserie Emily in Paris in première gegaan op Netflix. Seizoen 3 bevat tien afleveringen en is direct compleet te bingen op de streaminggigant. En zoals altijd staan Emily weer een hoop interessante keuzes en lastige love triangles te wachten.

Dit staat ons in seizoen 3 van ‘Emily in Paris’ te wachten

Iedereen die het vorige seizoen van Emily in Paris gezien heeft, weet wat voor grote keuzes ze nu weer allemaal moet maken. Natuurlijk is de grote vraag of ze voor Alfie kiest of toch gaat voor Gabriel. Om die laatste draait ze nu al twee seizoenen heen, maar het feit dat hij het nét goedgemaakt heeft met Camille bemoeilijkt de zaak.

En dan is er natuurlijk ook nog de vraag of ze in Frankrijk moet blijven om voor Sylvie te werken of haar grootse carrière in Chicago een kans moet geven. Het belooft dus weer veel drama te worden! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van het derde seizoen.

‘Emily in Paris’ seizoen 4 ook al aangekondigd

Als je nu direct naar Netflix rent om de tien afleveringen te bingen (wat we goed snappen), wees dan gerust: hierna is het verhaal van Emily Cooper nog niet afgelopen. Netflix heeft eerder namelijk al aangekondigd dat er ook een vierde seizoen zal volgen. Dit deden ze door middel van onderstaand Twitter-bericht.

Waarschijnlijk volgt het vierde seizoen weer in december van 2023, maar een exacte releasedatum is er nog niet. Tot die tijd kun je je dus vermaken met het derde seizoen van Emily in Paris, dat tien afleveringen telt. De titels van de afleveringen zijn al bekend. Hieronder hebben we ze in een handig overzicht voor je op een rijtje gezet.

AfleveringTitel
1“J’ai Deux Amours (I Have Two Lovers)”
2“What’s It All About…”
3“Coo D’état”
4“Live from Paris, It’s Emily Cooper”
5“Ooo La La Liste”
6“Ex-En-Provence”
7“How To Lose a Designer in 10 Days”
8“Fashion Victim”
9“Love Is in the Air”
10“Charade”

Meer informatie over de serie

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

TitelEmily in Paris
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
MakerDarren Star
CastLily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.