Wanneer komt ‘Emily in Paris’ seizoen 4 op Netflix in Nederland?

Sinds 2020 is het ieder najaar vaste prik: een gloednieuw seizoen van de Netflix-serie Emily in Paris. Op 21 december 2022 was het dan ook tijd voor seizoen 3. Met tien korte afleveringen per seizoen is het bingen van de serie eenvoudig, maar dat betekent ook dat er snel vragen komen over een vervolg. In dit artikel geven wij daarom antwoord op de vraag: wanneer komt Emily in Paris seizoen 4 op Netflix?

Komt er een ‘Emily in Paris’ seizoen 4?

Toen in januari 2022 het derde seizoen aangekondigd werd, werden we direct verblijd met nóg meer goed nieuws. Netflix maakte duidelijk dat het om een dubbele verlenging zou gaan, waardoor seizoen 4 een feit was. Dit deden ze door middel van onderstaand Twitter-bericht.

Wanneer komt ‘Emily in Paris’ seizoen 4 op Netflix Nederland?

Benieuwd hoe lang je nog moet wachten op de nieuwe afleveringen? Op dit moment heeft Netflix nog geen officiële releasedatum met ons gedeeld. Wel kunnen we wat informatie opmaken uit de premières van de eerdere seizoenen van de serie. In oktober 2020 was seizoen 1 voor het eerst te zien, in december 2021 volgde seizoen 2 en in december 2022 seizoen 3.

Een première in het najaar van 2023 (en wat specifieker in december van dat jaar) lijkt dan ook het meest waarschijnlijk. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen. Hieronder licht Lily Collins alvast een tipje van de sluier over de inhoud van seizoen 4.

Waar gaat het verhaal van ‘Emily in Paris’ over?

Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

TitelEmily in Paris
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Komedie
MakerDarren Star
CastLily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Camille Razat, William Abadie
KijkenBekijk direct op Netflix
Emily in Paris Season 3 | Official Trailer | Netflix

Komt er een ‘Emily in Paris’ seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een vijfde seizoen van Emily in Paris volgt. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op de website van Streamwijzer te zien zijn.


Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Emily in Paris online kijken?

    Emily in Paris is een Netflix Original en is dus enkel op deze streamingdienst te bekijken. De serie zal dan ook niet verschijnen op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

  • Wanneer komt Emily in Paris seizoen 4 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Emily in Paris op Netflix zal arriveren. Zodra de streamingdienst meer informatie of een officiële releasedatum met ons deelt, laten we het weten via je mail.


Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.