Fred van Leer staat nu op discovery+ met derde seizoen van Alles Uit De Kast

Na twee succesvolle en razend populaire seizoenen van make-overprogramma Alles Uit De Kast met televisiehost Fred van Leer, is het nu eindelijk tijd voor de komst van het derde deel! Vanaf 20 oktober 2020 is de serie bij TLC te bekijken, maar via Discovery’s video on demand-platform Dplay stream je de nieuwste afleveringen al vanaf 22 september!

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op discovery+ kijken ✅

Alles Uit De Kast op Discovery’s discovery+

In Alles Uit De Kast schiet presentator Fred van Leer kandidaten te hulp met een nieuwe look. Door de meest uiteenlopende vormen, maten en budgetten weten ze zich geen raad meer. Fred geeft advies én een make-over. Benieuwd naar een vrij te bekijken aflevering? Die vind je op de pagina met gratis programma’s op discovery+.

Derde seizoen van de modeserie

Op 20 oktober om 20:30 uur lanceert het derde seizoen van deze populaire modeserie op televisiezender TLC. Abonnees van Discovery’s streamingdienst discovery+ krijgen echter een voorschot op het nieuwste seizoen. Zij kunnen vanaf dinsdag 20 september al naar de nieuwste afleveringen kijken.

De echte make-over zit van binnen

In dit nieuwste seizoen is het Fred’s missie om te helpen met een complete make-over van achttien vrouwen, zodat de buitenkant ook een innerlijke verandering veroorzaakt en de vrouwen hun zelfvertrouwen terugkrijgen. Deze vrouwen van verschillende vormen en maten hebben moeite zich te kleden, maar zijn natuurlijk vooral op zoek naar een make-over aan de binnenkant. Fred gebruikt een flinke dosis humor, naast een luisterend oor en het beste stylingadvies van Nederland. Hij leert vrouwen opnieuw naar zichzelf te kijken en geeft hen een complete make-over van binnen en van buiten.

Seizoen 3 Alles Kast
Fred van Leer: “Ik leer vrouwen om op een andere manier naar zichzelf te kijken.”

Fred van Leer staat te popelen

Van Leer laat weten dat dit het mooiste programma is om te mogen maken. “Ik leer vrouwen om op een andere manier naar zichzelf te kijken. Wat doen de meeste vrouwen als ze voor de spiegel staan? Juist. Ze benoemen datgene wat ze niet mooi vinden als eerste. Focus op wat wél mooi is en kantel waar je minder blij mee bent. Je hebt geen dikke kuiten, maar hele smalle enkels! Ja, zo is het toch een stuk leuker én gezelliger?!”

Eerste aflevering

Wij mogen gelukkig alvast een klein inzicht geven in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, waarin Fred op bezoek gaat bij de 27-jarige Selina. Zij heeft een moeilijke jeugd gehad, waardoor ze sinds haar 16e lange tijd dakloos was. Ondanks haar werk verdiende ze te weinig om een dak boven haar hoofd te kunnen betalen.

Gelukkig heeft ze sinds vier jaar haar leven met haar vriend eindelijk wat op de rit, maar ze heeft door geldproblemen al jaren niet kunnen winkelen. Nu weet ze niet wat ze moet kopen en is ze zo onzeker dat ze afspraken met vriendinnen last-minute afzegt door kledingkeuzestress. Kan Fred haar het laatste zetjes geven van overleven naar leven?

Verder komt Mayla van 25 jaar langs. Zij heeft moeite met haar gewicht en is daardoor onzeker over haar rondingen. Ze twijfelt uren over haar outfit en maakt zich druk over wat anderen van haar denken. Ze koopt vooral veel te grote (4XL) en saaie kleding. Zo ziet ze zichzelf, in haar eigen woorden, eigenlijk als een zak aardappelen. Dat matcht niet met haar gevoel van binnen. Kan Fred ook háár helpen weer van zichzelf en haar curves te gaan houden?

Deelnemers uit vorige seizoen

Maar er is meer! We krijgen ook een inkijkje in het leven van de deelnemers van vorig seizoen. Hebben zij de adviezen van Fred vast weten te houden? Van Leer gaat langs bij Nikki, Nancy, Macey, Marjorie, Linda, Patricia, Juliette en Neeltje. Zij zijn hem nog elke dag dankbaar voor de transformatie die hij hen heeft laten doorgaan en vertellen openhartig over hun leven voor en na hun deelname aan Alles Uit De Kast.

Fred Van Leer Alles Uit De Kast
Op Discovery’s Dplay zijn allerlei programma’s te vinden over bruiloften en mode, maar ook meerdere series die worden gepresenteerd door Fred van Leer.

Meer van Fred van Leer (en van mode)

Kun jij maar geen genoeg krijgen van alles met Fred van Leer? Of ben jij verknocht aan alle modeprogramma’s op de Nederlandse televisie? Bij Dplay is er een complete categorie met programma’s over Weddings & Fashion, waarin Fred van Leer in meerdere programma’s de hoofdrol speelt.

Zo is hij natuurlijk de bekijken in de eerste twee seizoenen van Alles Uit De Kast, maar ook in de populaire Nederlandstalige versie van het internationale bruidsprogramma: Say Yes To The Dress Benelux.

Nieuw op Dplay in september

Kun jij geen genoeg krijgen van Dplay? Gelukkig komt er in de komende maanden nog heel veel nieuws op de streamingdienst! Bij Streamwijzer vind je een overzicht van alle nieuwe films en series op Dplay in september, maar ook het complete Dplay aanbod en algemene informatie over Dplay.