Waar kun je de documentaireserie ‘Jorik’ (2024) over Lil’ Kleine online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de documentaire ‘Jorik’ over Lil’ Kleine uit 2024 online kijken kunnen. In deze serie volgen we het leven van de controversiële Nederlandse rapper Jorik Scholten, beter bekend als Lil’ Kleine. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, SkyShowtime, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de docuserie ‘Jorik’ (uit 2024) over het leven van Lil’ Kleine online kijken?

De driedelige documentaireserie ‘Jorik’ is in Nederland maar op één videodienst te zijn en dat is het platform die die Original zelf gelanceerd heeft. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland. Benieuwd wat kijkers er tot nu toe van vonden? Lees dan vooral ook het artikel 👉 Kijkers reageren keihard op nieuwe docu Lil’ Kleine: “Te bizar voor woorden!”.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Jorik bij Amazon Prime Video in Nederland. Alle drie de afleveringen van de documentaireserie zijn hier sinds vrijdag 19 januari 2024 te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Jorik helaas niet in zijn aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden, terwijl hier wel vaak docu’s over Nederlandse sterren worden uitgezonden.

Verhaal van documentaire ‘Jorik’ (2024)

Het langverwachte verhaal over het leven van de controversiële Nederlandse rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten) wordt onderzocht in deze documentaireserie. De documentaire geeft unieke inzichten in het leven van één van de beroemdste artiesten van Nederland, nadat hij van zijn voetstuk viel terwijl het hele land meekeek. De serie volgt Jorik na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van zijn toenmalige verloofde en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, zijn vrienden en toegang tot zijn zoon. Jorik en de mensen om hem heen vertellen voor het eerst over de kwesties die spelen, waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en relationele conflicten.

Streaming informatie over de serie

TitelJorik
Jaar2024
SoortSerie
Duur3 afleveringen
TaalNederlands
CategorieBiografie, Documentaire

Synopsis: Amazon