Kijkers reageren keihard op nieuwe docu Lil’ Kleine: “Te bizar voor woorden!”

Als er één Nederlandse artiest is die de laatste jaren vaak in opspraak kwam, dan is het Lil’ Kleine wel. De rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, kwam onder meer in het nieuws toen er een filmpje verscheen waarin hij zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes mishandelde. Tijd om zijn kant van het verhaal te belichten, heeft Amazon Prime Video gedacht. Met Jorik brengen zij een driedelige documentaire naar buiten waarin de rapper aan het woord komt. En daar zijn niet alle kijkers even enthousiast over.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Lil’ Kleine vertelt zijn verhaal in docuserie ‘Jorik’ op Amazon Prime Video

Op vrijdag 19 januari kwam Amazon Prime Video met de documentaire Jorik. In drie afleveringen wordt het spraakmakende verhaal van de rapper verteld. De documentaire gaat natuurlijk in op het beruchte filmpje, waarna Jorik ervan verdacht werd het hoofd van zijn toenmalige vriendin Jaimie Vaes tussen de autodeur te hebben geklemd.

Jorik belandt naar aanleiding hiervan in de cel, wordt door heel Nederland met de nek aangekeken en is al zijn zakenpartners kwijt. En daar bovenop kampt hij ook nog eens met een drank- en drugsverslaving. Openhartig vertelt de rapper over deze roerige tijd, waarin hij afkickt en zijn leven op de rit probeert te krijgen, maar we blikken ook terug op zijn jeugd. Jorik is vroeger namelijk door zijn moeder mishandeld, zo geeft ook zijzelf toe in een van de afleveringen.

👉 Bekijk ook hier de serie Jaimie: In The Vaes Lane om meer te weten te komen over haar kant van het verhaal

Kijkers zijn niet te spreken over de documentaire

Op social media regent het negatieve reacties na de première van de driedelige documentaire. Kijkers kunnen niet geloven dat Amazon Prime Video de rapper met deze serie een podium biedt. De reacties zijn zeker niet mals.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze docuserie nog niet gezien en ben je toch wel benieuwd geworden? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of ga direct naar de seriepagina van Jorik op Amazon Prime Video.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.