Staat of komt ‘De Tatta’s’ (2022) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

De Nederlandse komedie De Tatta’s was het afgelopen jaar een echte hit. Niet gek dus dat veel mensen de vraag stellen: komt De Tatta’s op Netflix? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten. Ook laten we weten waar je hem anders online kunt kijken.

Staat of komt ‘De Tatta’s’ op Netflix?

De Tatta’s draaide in 22 december 2022 in de Nederlandse bioscopen en wist razendsnel de magische grens van 100.000 bezoekers te passeren. Hiermee lukte het de film ruim een week na de lancering al om een Gouden Film Award in de wacht te slepen. Maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of De Tatta’s op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de Nederlandse komedie bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘De Tatta’s’ online kijken?

De Tatta’s is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar De Tatta’s bij Prime Video. Deze streamingdienst van Amazon voegde de film in april van dit jaar toe aan zijn aanbod in Nederland, waardoor je hem nu zonder aanvullende kosten kunt streamen. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken.
🔜 Pathé ThuisDeze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak relatief snel toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. 👉 Zoek meteen naar De Tatta’s bij Pathé Thuis.
⛔️ Disney+De Tatta’s is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is De Tatta’s nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

TitelDe Tatta’s
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 27 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Sterre Koning, Oussama Ahammoud, Vonneke Bonneke, Marouane Meftah, Fatma Genç

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.