Waar kun je de film ‘De Tatta’s’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Tatta’s (2022) online kijken kunnen. Deze Nederlandse komedie gaat over een rijk gezin dat van een luxe villa naar een flat in de Bijlmer verhuist en daar een cultuurshock ondergaat. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Tatta’s’ (2022) online kijken?

De Tatta’s is sinds 22 december 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. De distributeur is Independent Films, een bedrijf dat niet verbonden is aan één specifieke streamingdienst en de uitzendrechten dus aan elke partij in de markt kan verkopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar De Tatta’s bij Prime Video. Deze streamingdienst van Amazon voegde de film in april van dit jaar al toe aan zijn aanbod in Nederland, waardoor je hem nu zonder aanvullende kosten kunt streamen. Je kunt de eerste 30 dagen helemaal gratis naar alle films en series kijken.
⛔️ Disney+De Tatta’s is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisDeze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak relatief snel toe aan zijn aanbod, maar deze titel is er momenteel niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeEen abonnement bij de streamingdienst SkyShowtime geeft helaas geen toegang tot deze titel.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is De Tatta’s nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van ‘De Tatta’s’ (2022)

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

Streaming informatie over de film (+ trailer)

TitelDe Tatta’s
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 27 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJamel Aattache
CastLeo Alkemade, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Sterre Koning, Oussama Ahammoud, Vonneke Bonneke, Marouane Meftah, Fatma Genç

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.