Waar kun je ‘Costa!! de serie’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze Costa!! de serie (2024) online kijken kunnen. In deze serie moet een nieuwe generatie ervoor zorgen dat Club Costa de deuren niet hoeft te sluiten. Hieronder geven we aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je ‘Costa!! de serie’ (2024) online kijken?

De nieuwe serie Costa!! ging op donderdag 2 mei 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen per platform in Nederland.

⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Costa!! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze nieuwe serie niet kijken bij HBO Max.
NetflixBij Netflix kun je de nieuwe serie sinds donderdag 2 mei 2024 in het aanbod vinden.
⛔️ Pathé ThuisCosta!! de serie kijk je niet op Pathé Thuis. Zij bieden enkel films aan, waardoor je de twee Costa-films hier wel kunt streamen. 👉 Bekijk direct de Costa-films bij Pathé Thuis.
⛔️ Prime VideoDe serie is hier momenteel niet de streamen, maar de film Costa!! bekijk je wel hier op Prime Video.
⛔️ SkyShowtimeDe nieuwe streamingdienst SkyShowtime vertoont de serie niet.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in zijn catalogus opgenomen, maar de twee Costa-films bekijk je hier wel.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is Costa!! de serie nu niet te vinden.

Verhaal van serie ‘Costa!!’ (2024)

Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.

Streaming informatie over de serie

TitelCosta!! de serie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseurJon Karthaus
CastLisa Zweerman, Oscar Aerts, Bo Maerten, Joep Paddenburg, Jatou Sumbunu, Hamza Othman, Roeland Fernhout, Sinan Eroglu, Katja Schuurman, Annick Boer, Florence Vos Weeda

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.