Waar kun je de serie ‘Chicago Med’ (2015) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Chicago Med’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2015 met een IMDb-score van 7.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Chicago Med’ uit 2015 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Chicago Med is een titel uit het jaar 2015 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.6, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Prime Video➡️ Ga meteen naar Chicago Med bij Amazon Prime Video. Hier hier kun je momenteel de eerste zes seizoenen van de serie kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Chicago Med bij SkyShowtime. Ook hier is de serie op het moment van schrijven te zien met de eerste zes seizoenen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
💿 BolJe kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden. 👉 Bekijk nu Chicago Med bij Bol.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Chicago Med kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Chicago Med.

Gratis online kijken naar Chicago Med

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Chicago Med bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

De beste artsen, verpleegkundigen en medewerkers van de stad redden levens, terwijl ze de dagelijkse uitdagingen van liefde en verlies tackelen op de eerste hulp.

TitelChicago Med
Jaar2015
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7.6 uit 10

Synopsis: SkyShowtime