Dit bekende kookprogramma heeft nu een Nederlandse variant en die mag je absoluut niet missen

Goed nieuws voor fans van kookprogramma’s: eindelijk is er een Nederlandse variant van het wereldwijd bekende Celebrity MasterChef. Op Viaplay is de strijd in de MasterChef-keuken losgebarsten en strijden tien bekende Nederlanders om de ultieme hoofdprijs. Dat moet je zien! De eerste drie afleveringen kun je nu direct bekijken.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Celebrity MasterChef Nederland’ is in volle gang op Viaplay

Op 30 september is het eerste seizoen van Celebrity Masterchef Nederland van start gegaan op Viaplay. Tien deelnemers strijden om de titel van Celebrity Masterchef 2022. Het gaat hierbij om presentatrice Jetske van den Elsen, First Dates-barman Victor Abeln, influencer (en ex van Donny Roelvink) Amijé van der Laan, rapper Vjeze Fur, Songfestivalzanger Jeangu Macrooy, radio-dj Erik de Zwart, presentatrice Celine Huijsmans, actrice Stijn Fransen, fotografe (en dochter van) Louise Schiffmacher en stand-upcomedian Howard Komproe.

Zij moeten iedere week, onder het toeziend oog van Soenil Bahadoer, Angelique Schmeinck en Joël Broekaert, de lekkerste maaltijden klaarmaken. Dit levert een hoop stress, geklungel en gevloek op… en dat is voor ons natuurlijk heerlijk om naar te kijken. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder.

Uitzendschema van ‘Celebrity Masterchef Nederland’

Er zijn nu dus drie afleveringen te zien. In totaal zullen er acht afleveringen verschijnen. Iedere vrijdag om middernacht voegt Viaplay een gloednieuwe episode toe aan het aanbod. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op, inclusief aflevering, weekdag, releasedatum en tijd.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Vrijdag30 september 202200:00 uur ’s nachts
2Vrijdag30 september 202200:00 uur ’s nachts
3Vrijdag7 oktober 202200:00 uur ’s nachts
4Vrijdag14 oktober 202200:00 uur ’s nachts
5Vrijdag21 oktober 202200:00 uur ’s nachts
6Vrijdag28 oktober 202200:00 uur ’s nachts
7Vrijdag4 november 202200:00 uur ’s nachts
8Vrijdag11 november 202200:00 uur ’s nachts

Verhaal en informatie van de serie

Tien bekende Nederlandse maken hun entree in de legendarische Masterchef studio. Ze worden beoordeeld door Soenil Bahadoer (**chef), Angelique Schmeinck (SVH Meesterkok) en Joël Broekeart (culinair recensent).

TitelCelebrity MasterChef Nederland
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersJetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Vjeze Fur, Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher, Howard Komproe

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.