Waar kun je ‘Celebrity MasterChef Nederland’ (2022-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Celebrity MasterChef Nederland (2022-) online kijken kunnen. Dit gloednieuwe programma is na Dragons’ Den NL pas de tweede Original-productie van een van de nieuwe videodiensten in Nederland. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Celebrity MasterChef Nederland’ (2022-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven meerdere streamingdiensten in Nederland die MasterChef-programma’s vertonen, maar er is er maar één waarop je naar ‘Celebrity MasterChef Nederland’ uit 2022 kunt kijken. Sinds 30 september is dit programma te streamen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Celebrity MasterChef Nederland bij Viaplay. Hier is het nieuwste seizoen van dit programma momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
🔀 Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien, maar je kunt er wel hier naar MasterChef USA kijken en hier naar MasterChef Australia kijken.
🔀 NLZIETOok hier is de nieuwe versie van het programma met bekendheden niet te streamen, maar je kunt wel hier naar MasterChef Nederland kijken op NLZIET via het aanbod van KIJK. Aan deze spelshow deden onbekende mensen mee.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Celebrity MasterChef Nederland niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Celebrity MasterChef Nederland’ (2022-)

Tien bekende Nederlandse maken hun entree in de legendarische Masterchef studio. Ze worden beoordeeld door Soenil Bahadoer (**chef), Angelique Schmeinck (SVH Meesterkok) en Joël Broekeart (culinair recensent).

Streaming informatie over de serie

TitelCelebrity MasterChef Nederland
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieReality
DeelnemersJetske van den Elsen, Victor Abeln, Amijé van der Laan, Vjeze Fur, Jeangu Macrooy, Erik de Zwart, Celine Huijsmans, Stijn Fransen, Louise Schiffmacher, Howard Komproe

Synopsis: Viaplay