Borussia Dortmund kijken in 2024: live stream van elke wedstrijd

We zitten alweer middenin het voetbalseizoen van 2024 en er staan weer heel wat wedstrijden op het programma voor Borussia Dortmund. Benieuwd waar de club uit Duitsland vandaag speelt, tegen welk team en in welke league het is en waar je gratis + legaal op tv en via een online live stream kunt kijken naar de uitzending van BVB? Je leest hier alles over de mogelijkheden van Borussia Dortmund live kijken in 2024.

Waar kun je alle wedstrijden van Borussia Dortmund live kijken in 2024 op tv en met online stream?

Borussia Dortmund speelt in 2024 wederom in meerdere competities, maar alle wedstrijden zijn met een live stream online en in sommige gevallen op een tv-zender te zien. Natuurlijk kennen we allemaal de Bundesliga, waarvan de uitzendrechten dit jaar in handen zijn van de streamingdienst Viaplay. Daarnaast komt Borussia Dortmund dit jaar in de Champions League uit. Ook kun je de spelers van BVB natuurlijk in actie zien bij hun eigen land tijdens internationale duels en oefenwedstrijden.

Inmiddels nemen echter steeds minder abonnees tv af, omdat het steeds gebruikelijker wordt om via internet naar je favoriete uitzendingen te kijken. Hieronder vind je de online mogelijkheden om bij streamingdiensten met een live stream naar wedstrijden van Borussia Dortmund in verschillende competities te kijken in 2024.

Viaplay➡️ Kijk meteen voetbalwedstrijden met Borussia Dortmund bij Viaplay. Hier worden dit jaar alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga uitgezonden.
NLZIET➡️ Ga meteen naar BVB in de Champions League bij NLZIET. Hier vind je up-to-date welke wedstrijden momenteel worden uitgezonden, waaronder een selectie van matches uit de Europa, Conference en Champions League en natuurlijk Borussia Dortmund-spelers in actie bij internationaal voetbal. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
✅ Ziggo Sport➡️ Kijk meteen voetbalwedstrijden met Borussia Dortmund op Ziggo Sport. Bij deze aanbieder worden onder andere wedstrijden uit de Champions League in Nederland uitgezonden. Deze zender is ook beschikbaar via andere providers als KPN en Odido.
📺 Ziggo GOBekijk nu ESPN via Ziggo GO. Je vindt hier een gratis zender met een selectie van BVB-wedstrijden, programma’s en meer sport bij ESPN Compleet. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting.
📺 KPN iTVBekijk nu ESPN via KPN iTV. Ook bij deze provider krijg je een gratis zender met elke speelronde een selectie van live voetbalwedstrijden en kun je toegang krijgen tot het totale pakket ESPN Compleet met tot €12,50 combinatiekorting per maand.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen met wedstrijden van BVB aan.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als voetbal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ VideolandSportuitzendingen worden door Videoland doorgaans niet in het aanbod van de streamingdienst gezet, maar live wedstrijden op tv bij zenders van RTL kun je er wel op dat moment kijken. Ze zijn echter niet achteraf terug te kijken.

Speelschema: het programma van Borussia Dortmund per league dit jaar

Zit je vandaag al de hele dag te springen om vanavond naar een lekker potje voetbal met Borussia Dortmund te kijken? Dan ken je het speelschema vast al uit je hoofd. Maar voor wie niet alle wedstrijden helemaal scherp meer op zijn netvlies heeft staan, kun je online gidsen het programma van de club met datum, tegenstander, weekdag, tijd en league overzichtelijk vinden.

Je ziet bijvoorbeeld door te googelen op ‘BVB’ een box met wedstrijden, nieuws, standen en spelers. Door op de eerste kolom—wedstrijden—te klikken, krijg je een inkijkje in het speelschema tot het einde van het seizoen. Borussia Dortmund strijdt doorgaans tegen nationale Bundesliga rivalen als Bayern München, maar komt ook vaker internationale clubs tegen.

Spelers van Borussia Dortmund in seizoen 2023/2024

Dit seizoen is de selectie van Borussia Dortmund weer goed gevuld met toptalenten en spelers met ervaring. In het eerste team komen als doelmannen Gregor Kobel, Marcel Lotka, Alexander Meyer en Silas Ostrzinski uit. Recht voor hen staat de verdediging klaar, bestaande uit Ramy Bensebaïni, Hendry Blank, Guille Bueno, Mats Hummels, Ian Maatsen, Mateu Morey, Thomas Meunier, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Niklas Süle en Marius Wolf.

Het middenveld wordt in 2023/2024 gevormd door Julian Brandt, Emre Can, Abdoulaye Kamara, Felix Nmecha, Salih Özcan, Antonios Papadopoulos, Ole Pohlmann, Marco Reus, Gio Reyna en Marcel Sabitzer. In de aanval staan Karim Adeyemi, Samuel Bamba, Paris Brunner, Jamie Bynoe-Gittens, Julien Duranville, Niclas Füllkrug, Sébastien Haller, Donyell Malen, Youssoufa Moukoko en Jadon Sancho. De trainer van het team is Edin Terzić en hij wordt bijgestaan door assistent-trainers Sebastian Geppert, Sven Bender en Nuri Şahin.

Illegale livestreams van alle voetbalwedstrijden

We kunnen wel doen alsof het niet gebeurt, maar dat is ook geen manier om met illegale livestreams om te gaan. Nog steeds kijken er veel mensen wereldwijd naar niet-legale uitzendingen van de Bundesliga, Eredivisie, Conference / Europa / Champions League, Nations League en andere grote voetbalcompetities. Dat doen ze bijvoorbeeld via websites als He’s GoalLive Soccer TV of Eleven Sports. We raden dit natuurlijk sterk af om meerdere redenen.

Je bent namelijk niet alleen illegaal bezig, maar ook ontneem je de sport en het team waar je fan van bent een deel van de inkomsten die ze hard nodig hebben. Verder zitten deze illegale websites vaak vol met virussen, wat de veiligheid van je computer, tablet of telefoon in gevaar kan brengen. In plaats hiervan houden we je op de website van Streamwijzer gewoon op de hoogte hoe je legaal en veelal gratis naar sport kijken kunt.