‘Bon Bini Holland 3’ met Jandino Asporaat is nu al online te zien

Bon Bini Holland is terug! De Nederlandse komedie met Jandino Asporaat is ‘onbeskofter’ dan ooit, en hierdoor levert ook dit deel weer een hele hoop hilariteit op. Heb je nog geen tijd gehad om deze film in de bioscoop te bekijken? Niet getreurd, want vanaf vandaag kun je Bon Bini Holland 3 ook al vanuit je eigen thuisbioscoop zien. Op 28 oktober 2022 werd de film namelijk toegevoegd aan het aanbod van Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Jandino Asporaat is terug in ‘Bon Bini Holland 3’

In Bon Bini Holland 3 kruipt Jandino Asporaat in de huid van wel zes verschillende personages. Het centrale verhaal draait om Robertico, de bezorger van F.C. Kip. Als hij zich voordoet als de eigenaar van het restaurant en de zaak door een Amerikaanse fastfoodgigant wordt overgenomen, stapelen de problemen zich steeds meer op.

Naast Asporaat schitteren in de cast sterren als Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Summer de Snoo, Tygo Gernandt, Rico Verhoeven, Najib Amhali en Tony Junior. Het vervolg op Bon Bini Holland en Bon Bini Holland 2 was weer net zo populair als zijn voorgangers en is nu dus eindelijk vanuit huis te bekijken. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Bon Bini Holland 3’ is vanaf 28 oktober 2022 zien bij Pathé Thuis

Vanaf vrijdag 28 oktober 2022 is het mogelijk om Bon Bini Holland 3 vanuit huis te streamen. De film verscheen op die datum bij de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem kunt huren vanaf €4,99 en kopen vanaf €9,99. Eindelijk is de film dus naar je eigen thuisbioscoop gekomen!

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Meer informatie over de film

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

TitelBon Bini Holland 3
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 24 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
IMDb5,2 uit 174 stemmen
RegisseurPieter van Rijn
CastJandino Asporaat, Lamara Strijdhaftig, Tineke Schouten, Phi Nguyen, Summer de Snoo, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Rico Verhoeven, Najib Amhali, Loes Schnepper, Roué Verveer, Tony Junior, Wart Kamps

Synopsis: WW Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.