Nu wekelijks te beluisteren: ‘De BLVD Podcast’ met Luuk Ikink en Rob Goossens

Kijk jij elke dag naar RTL Boulevard? Dan kun je nu een extra dosis entertainmenthonger stillen door te luisteren naar De BLVD Podcast, een wekelijkse uitzending met Luuk Ikink en Rob Goossens die te beluisteren is via alle bekende podcastapps. Sinds midden oktober verschijnt er elke donderdag een nieuwe aflevering online.

Elke donderdag komen Luuk Ikink en Rob Goossens met een nieuwe aflevering van ‘De BLVD Podcast’

Elke avond zitten er vanaf 18:35 uur honderdduizenden Nederlanders aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van het razend populaire entertainmentprogramma RTL Boulevard. En daarbovenop komt natuurlijk ook nog een vrachtlading met streamers via Videoland en NLZIET binnen. Erg verrassend is het dan ook niet dat de presentatoren van het programma ‘nieuwe’ media vinden om ons op de hoogte te houden van het wel en wee van bekend Nederland.

Zo hebben Luuk Ikink en Rob Goossens in oktober besloten de eerste aflevering van hun eigen podcast uit te brengen. Sindsdien is elke donderdag een nieuwe aflevering van De BLVD Podcast online verschenen op al je favoriete podcastapps, waaronder Spotify, Apple Podcasts, YouTube en Podimo. Ze praten je in een half uurtje helemaal bij over spraakmakende onderwerpen als de supermarktrel met Glennis Grace, de telefoontjes naar tv-redacties van Rob Kemps en het aangekondigde einde van het iconische programma Koffietijd. Hieronder bekijk je direct de aflevering die eind vorige maand werd uitgebracht.

Tweede productie na de ‘RTL Boulevard Reality Podcast’ met Kiki Duren

Misschien komt het concept van een RTL Boulevard-podcast je al bekend voor. Het programma is namelijk eerder met een eigen productie naar buiten gekomen, maar dan met een andere insteek en presentatrice. Van de RTL Boulevard Reality Podcast verschenen sinds begin mei in totaal vijf afleveringen, met als terugkerende stem Kiki Duren. Zij sprak spraakmakende gasten van uiteenlopende reality-programma’s als Ex on the Beach: Double Dutch en Married at First Sight.

Sinds de vijfde, en voorlopig laatste, aflevering van Kiki’s podcast eind juli is het echter stil gebleven. Gelukkig voor Boulevardfans is de radiostilte van bijna drie maanden inmiddels opgevuld met dit gloednieuwe audioprogramma van Rob en Luuk. Veel luisterplezier gewenst!

De BLVD Podcast (2022): verhaal en informatie

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.

TitelDe BLVD Podcast
Jaar2022
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieEntertainment, Reality, Nieuws

Synopsis: Podimo