Waar kun je de serie ‘Billions’ (2016-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Billions (2016-) online kijken kunnen. Deze titel met in totaal 72 afleveringen krijgt op de internationale filmdatabase een uitstekende gemiddelde beoordeling van 8,4 uit 91.000 stemmen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Billions’ uit 2016 online kijken?

Op het moment van schrijven is er één streamingdienst waarop je Billions online kunt kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om een DVD of Blu-ray van de serie aan te schaffen. Hieronder vind je de verschillende opties.

Ziggo Movies & Series➡️ Ga direct naar Billions bij Ziggo Movies & Series. Deze streamingdienst heeft alle zes de seizoenen van deze serie in haar aanbod opgenomen.
🔜 SkyShowtimeDe verwachting is dat Billions naar de nieuwe streamingdienst SkyShowtime komt, omdat de uitzendrechten in handen zijn van één van de twee bedrijven die boven de videodienst staan: Paramount Global. Daarnaast was Showtime het netwerk waarop de afleveringen in de VS werden uitgezonden. De komst is echter nog niet officieel bevestigd.
📀 Bol.comBij deze grote Nederlandse webwinkel kun je de DVD of Blu-ray van Billions vinden. Bekijk de serie op Bol.com.
📀 Amazon.nlOok de wereldwijde online winkelgigant Amazon heeft een eigen Nederlandse webshop waarin de DVD en Blu-ray van deze titel te vinden zijn. Bekijk de serie op Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoOp dit video on demand-platform kun je niet naar deze serie kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Billions niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDe meerdere seizoenen van deze serie zijn niet bij marktleider Netflix te streamen op het moment van schrijven.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is deze titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Billions’ (2016-)

Paul Giamatti en Damian Lewis schitteren in de serie Billions, een gedurfd drama dat de winsten en de gevaren van het achtervolgen van de Amerikaanse droom onderzoekt.

Streaming informatie over de serie

TitelBillions
Jaar2016-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama
IMDb8,4 uit 91.000 stemmen
RegisseurBrian Koppelman, David Levien, Andrew Ross Sorkin
CastPaul Giamatti, Maggie Siff, David Costabile, Condola Rashad, Damian Lewis, Toby Leonard Moore, Daniel K. Isaac, Asia Kate Dillon

Synopsis: Ziggo