Hoe is het nu met Richard en Simone uit B&B Vol Liefde?

Ze hebben samen ontzettend veel lol gehad en lieten de kijkers dit seizoen genieten van een prachtig liefdesverhaal, dus veel mensen zijn benieuwd hoe het een paar maanden na de opnames gaat met Richard en Simone uit B&B Vol Liefde. In dit artikel laten we weten wat er nu allemaal bekend is: hoe is het nu met ze en zijn ze nog samen?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Richard & Simone: hoe is het nu met deze deelnemers uit B&B Vol Liefde?

Let op voordat je verder leest, want in dit artikel vind je natuurlijk spoiler als je nog niet de laatste aflevering van B&B Vol Liefde seizoen 2 hebt gekeken. Er kwam namelijk een vervelend einde aan het verblijf van Simone in Portugal. Het ging erg slecht met haar moeder in Nederland, waardoor ze snel terug moest met het vliegtuig.

De opnames zijn inmiddels een paar maanden achter de rug, dus hoe is het nu met ze? We zouden graag laten weten of de twee nog samen zijn of niet, vooral nadat ze vlak voor vertrek tegen elkaar uitspraken van de ander te houden. Richard was er dan ook van overtuigd dat ze elkaar snel weer zouden zien.

Helaas is kort na het einde van de uitzendingen gebleken dat de twee toch niet meer bij elkaar waren. Richard zou degene zijn die er een einde aan heeft gemaakt, omdat hij niet het gevoel van liefde ervaarde waar hij naar op zoek was. Ontzettend jammer, omdat we als kijkers zo met het verliefde stel op tv meeleefden…

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde zijn online terug te zien via NLZIET en Videoland

Heb je nog niet alle afleveringen van B&B Vol Liefde gezien? Dan kun je op twee streamingdiensten in Nederland online naar de serie B&B Vol Liefde kijken. Allereerst is NLZIET een samenwerkingsverband tussen de NPO, RTL en Talpa. Daardoor kun je er naar alle afleveringen kijken. Een lidmaatschap is nu 14 dagen gratis uit te proberen.

Daarnaast is de serie ook in het aanbod van Videoland terug te vinden, omdat hij door RTL (eigenaar van de streamingdienst) is gemaakt. Sinds maandag 11 juli kun je van maandag tot en met vrijdag een nieuwe aflevering streamen, maar bij Videoland keek je de episodes net als bij NLZIET ook alvast een week vooruit. In totaal zijn er dit seizoen 35 afleveringen, goed voor 31½ uur aan kijkplezier.

Meer informatie over de deelnemers van dit seizoen

Als je onze website goed in de gaten hebt gehouden, dan zag je al voor de zomer het artikel ‘Dit zijn de 8 deelnemers van ‘B&B Vol Liefde’ seizoen 2‘ voorbijkomen. Hierin stellen wij ze allemaal aan je voor. Dit jaar volgden we acht kandidaten, verspreid over Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk.

Mocht je daarnaast al naar nieuwe afleveringen uitkijken, dan hebben we goed nieuws voor je. De productie van een aankomend derde seizoen van B&B Vol Liefde is namelijk al bevestigd door RTL. Je kunt je nu zelfs aanmelden als eigenaar van een B&B die op zoek is naar zijn of haar grote liefde. Op een later moment zullen ook de inschrijvingen voor de niet-B&B eigenaren worden geopend.