Hoe laat verschijnen de nieuwe afleveringen van ‘B&B Bankzitters’ op Amazon Prime Video?

Goed nieuws voor alle fans van de Bankzitters, want op donderdag 18 april 2024 is de nieuwe serie B&B Bankzitters op Amazon Prime Video verschenen. Kijkers konden direct op de streamingdienst terecht voor de eerste twee afleveringen. Wekelijks zullen er nieuwe afleveringen verschijnen. Maar hoe laat komen de afleveringen van B&B Bankzitters online op Amazone Prime Video?

Hoeveel afleveringen heeft ‘B&B Bankzitters’?

De eerste twee afleveringen verschenen op donderdag 18 april 2024 op Amazon Prime Video. We kunnen in totaal tien afleveringen van B&B Bankzitters verwachten. In het nieuwe programma ontvangen de heren de sleutel van een reusachtige B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze allerlei activiteiten gaan ondernemen. Aangezien er vijf Bankzitters zijn, komen er vijf afleveringen waarin ieder van hen een dag organiseert. Naast de originele afleveringen verschijnt er nog een extra aflevering. In deze ‘extra’ aflevering gaan Koen, Matthy, Milo, Raoul en Robbie hun eigen aflevering met een gast voor het eerst terug kijken.

Hoe laat komen de nieuwe afleveringen van ‘B&B Bankzitters’ online?

De afleveringen verschijnen wekelijks op donderdag op Amazon Prime Video. Maar hoe laat staan deze online? Afleveringen op deze streamingdienst verschijnen doorgaans stipt om 00:00 uur ’s nachts. Dit betekent dat je in de nacht van woensdag op donderdag al kunt kijken naar een spiksplinternieuwe aflevering.

Het tijdstip waarop afleveringen online komen bij streamingdiensten in Nederland verschilt erg per platform. Zo verschijnen nieuwe afleveringen op Videoland doorgaans tussen 00:00 en 04:00 uur ’s nachts.  Disney+ houdt daarentegen net als Netflix bij ‘Original’ films en series 9 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) aan.

Meer informatie over de serie

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven!

TitelB&B Bankzitters
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.