Waar kun je de serie ‘B&B Bankzitters’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie B&B Bankzitters (2024) online kijken kunnen. In deze nieuwe serie krijgen de Bankzitters de sleutel van een B&B. Ieder van hen organiseert een dag waarop ze zelf mogen bepalen wat ze gaan doen. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandZiggo Movies & Series XLHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘B&B Bankzitters’ (2024) online kijken?

B&B Bankzitters ging op 18 april 2024 in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar B&B Bankzitters bij Amazon Prime Video in Nederland. Hier zijn alle vijf de afleveringen te streamen.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft B&B Bankzitters helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘B&B Bankzitters’ (2024)

De Bankzitters krijgen een week lang de sleutel van een prachtige B&B. Ze organiseren hier ieder hun eigen dag waarop ze bepalen wat ze met z’n vijven gaan ondernemen en beleven zo dé week van hun leven!

Streaming informatie over de serie

TitelB&B Bankzitters
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality
CastKoen van Heest, Robbie van de Graaf, Matthy het Lam, Raoul de Graaf, Milo ter Reegen

Synopsis: Amazon Prime Video

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.