Nieuwe afleveringen van ‘De Bachelor’ met Thomas van der Vlugt gaan in februari van start op Videoland

RTL en Videoland hebben een eerste tipje van de sluier opgelicht over de première van het tweede seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt. Vanaf februari 2022 kunnen we namelijk gaan genieten van de nieuwe afleveringen, die zijn opgenomen in Mexico. Een exacte datum wordt later naar buiten gebracht.

De Bachelor met Thomas van der Vlugt start in februari op Videoland

De eerste foto’s van Thomas als Bachelor zijn door RTL en Videoland naar buiten gebracht op maandag 17 januari. In hetzelfde bericht werd vermeld dat de uitzending in februari 2022 van start gaat. Zodra we een exacte datum te horen krijgen, vermelden we dit natuurlijk in ons artikel over De Bachelor seizoen 2 op Videoland.

Meer informatie over het programma

In het romantische programma ‘De Bachelor’ van RTL / Videoland gaat er een bekende vrijgezelle Nederlander op zoek naar de liefde. Een groep vrouwen strijdt om zijn hart in een ver en tropisch oord. Dit jaar gaat Thomas van der Vlugt op zoek naar zijn perfecte match in het prachtige Mexico.

TitelDe Bachelor
Jaar2020
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreRomantiek, Reality
CastTony Junior, Thomas van der Vlugt
KijkenBekijk direct op Videoland

Aftertalk van vorig seizoen met DJ Tony Junior

Er is nog geen trailer van het tweede seizoen van De Bachelor te zien, maar je kunt nog wel genieten van de aftertalks van RUMAG over het vorige seizoen met Tony Junior.