De Bachelor seizoen 2 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Na De Bachelorette met Gaby Blaaser en Prince Charming met Marvin is het nu tijd geworden voor het derde datingprogramma in deze richting bij Videoland: De Bachelor met Tony Junior. Benieuwd of er na dit seizoen ook nog een tweede deel zal volgen? Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van The Bachelor seizoen 2 op Videoland.

Waar gaat het verhaal van De Bachelor over?

Hét romantische sprookje waarin Tony Junior zijn hart openstelt voor de ware liefde. Na een roerig liefdesleven weet Tony precies wat hij zoekt in een partner en is hij helemaal klaar voor de volgende stap. Op een droomlocatie in Kroatië gaat hij twintig vrijgezelle vrouwen leren kennen en hoopt hij de liefde van zijn leven te vinden. Ook dit seizoen vinden de meest romantische en spannende dates plaats in deze sprookjesachtige zoektocht. De iconische rozenceremonie mag daarbij ook niet vergeten worden. Met presentator Rick Brandsteder aan zijn zijde, bepaalt Tony elke week wie een roos ontvangt en voor wie het romantische avontuur helaas eindigt.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Taal: Nederlands
Categorie: Reality, Romantiek
Cast: Tony Junior
Presentator: Rick Brandsteder
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt De Bachelor seizoen 2 op Videoland?

Momenteel is nog niet bekend wat de plannen van Videoland zijn voor een mogelijke volgende datingshow. Misschien wordt De Bachelor vervolgd met een tweede deel, maar het is ook niet onwaarschijnlijk dat er eerste een vervolgdeel komt van De Bachelorette of Prince Charming. Zodra we meer weten, vind je het nieuws op deze pagina.

  • Waar kun je De Bachelor online kijken?

    De Bachelor is een Videoland Original-serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te zien. De serie zal dan ook niet verschijnen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

  • Wanneer komt De Bachelor seizoen 2 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend of en wanneer er een tweede seizoen van De Bachelor gaat komen. Zodra we meer nieuws of een datum hebben, hoor je het als eerste via je mail.

Komt er een De Bachelor seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een derde seizoen van De Bachelor komt, omdat het tweede deel ook nog niet officieel bevestigd is. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van De Bachelor seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van een mogelijk tweede seizoen van de datingshow, maar hieronder vind je wel de eerste beelden van seizoen 1 om alvast in de romantische stemming te komen.

De Bachelor met Tony Junior | Trailer | Nu te zien