Waar kun je de film ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Aquaman and the Lost Kingdom (2023) online kijken kunnen. In deze film moet Aquaman het opnieuw opnemen tegen Black Manta. Hij schakelt de hulp in van zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ (2023) online kijken?

Aquaman and the Lost Kingdom is vanaf 21 december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 HBO Max➡️ Ga meteen naar HBO Max in Nederland. Aquaman and the Lost Kingdom komt als het goed is in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Een exacte releasedatum hebben we op dit moment helaas nog niet. Aquaman is op dit moment wel hier op HBO Max te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Aquaman and the Lost Kingdom momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Aquaman and the Lost Kingdom bij Pathé Thuis. Je kunt hier naar Aquaman uit 2018 kijken en ook deel 2 is sinds 5 februari 2024 te zien. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Aquaman and the Lost Kingdom nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🟡 Staat of komt ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé dezelfde uitzendrechten heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé kan niet zomaar films via het platform verkopen/verhuren op hetzelfde moment als de bioscooprelease. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Op 5 februari 2024 was het dan ook zover.

Ga direct naar Aquaman and the Lost Kingdom bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ op HBO Max?

Aquaman and the Lost Kingdom werd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom is de kans erg groot dat we hem in de toekomst op de streamingdienst HBO Max kunnen bekijken. We weten alleen niet wanneer de film daar verschijnt. De window die de streamingdienst aanhoudt tussen bioscoop- en streamingrelease lijkt op dit moment op ongeveer 70 dagen te liggen, al wil de streamingdienst daar nog weleens van afwijken. Al met al betekent dit dat we de film circa 29 februari 2023 op de streamingdienst verwachten. Je kunt via de onderstaande link in de gaten houden of de film er inmiddels al te streamen is.

Ga direct naar de website van HBO Max 🤩

🔴 Staat of komt ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Aquaman and the Lost Kingdom uit 2023 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen.

Verhaal en trailer van ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ (2023)

Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.

Streaming informatie over de film

TitelAquaman and the Lost Kingdom
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 4 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurJames Wan
CastJason Momoa, Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Randall Park

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.