Goed nieuws: seizoen 7 van ‘9-1-1’ komt op déze datum naar Disney+

Goed nieuws voor fans van 9-1-1, want eindelijk weten we wanneer het zevende seizoen naar Disney+ komt. De afleveringen waren op de Amerikaanse tv al eerder te zien en nu zijn streamers ook bijna aan de beurt. Wij vertellen je wanneer je de nieuwe afleveringen in het aanbod van de streamingdienst vindt.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 7 van ‘9-1-1’ gaat volgende week van start op Disney+

9-1-1-fans uit de Verenigde Staten konden vanaf donderdag 14 maart iedere week naar een nieuwe aflevering van het zevende seizoen kijken, maar in Nederland moesten we er iets langer op wachten. Gelukkig kunnen wij ook bijna verder met het verhaal. Seizoen 7 gaat namelijk volgende week van start op Disney+. De datum die je in je agenda kunt schrijven, is woensdag 1 mei. Vanaf dan kun je wekelijks een nieuwe aflevering in het aanbod vinden.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen

🚨 Let op: Update 3 mei ➝ Helaas zien wij momenteel dat het zevende seizoen van 9-1-1 nog niet is begonnen op Disney+. Wij hebben een officiële persmail van The Walt Disney Company ontvangen met als releasedatum 1 mei. We zijn ondertussen bezig met navraag, maar hebben geen reactie ontvangen. Via de website houden we jullie op de hoogte van updates. Onze excuses voor de onduidelijkheid.

Waar gaat seizoen 7 van ‘9-1-1’ over?

Angela Bassett, die een tijdje geleden een Golden Globe mee naar huis nam voor haar rol als Queen Ramonda in Black Panther 2: Wakanda Forever, speelt uiteraard weer de hoofdrol in de nieuwe afleveringen. Het zevende seizoen begint met de huwelijksreis van haar personage Athena Grant, die samen met Bobby een cruise maakt. Een plotselinge verdwijning zorgt ervoor dat ze direct op scherp staat.

Ook het zevende seizoen werd weer gemaakt door Ryan Murphy, die afgelopen jaar natuurlijk tevens verantwoordelijk was voor de hitseries Dahmer en The Watcher.

Meer informatie over de serie

Ryan Murphy, Brad Falchuk en Tim Minear blazen het politiedrama nieuw leven in met 9-1-1. In de serie laten ze stressvolle belevenissen zien van hulpverleners – waaronder politie, brandweer en medewerkers van de alarmcentrale – die in de meest beangstigende, choquerende en bloedstollende situaties terechtkomen. De hulpverleners moeten de balans zien te vinden tussen het redden van hulpbehoevende mensen en het oplossen van hun persoonlijke problemen.

Titel9-1-1
Jaar2018-
SoortSerie
TaalEngels
Duur7 seizoenen
CategorieDrama, Actie, Thriller
IMDb7,8 uit 36.000 stemmen
MakersBrad Falchuk, Tim Minear, Ryan Murphy
CastAngela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Kenneth Choi, Aisha Hinds, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Guzman, Corinne Massiah

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.