Komt er een ‘DAHMER’ seizoen 2 op Netflix?

De hele wereld is in de ban van DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, de gloednieuwe true crime-serie op Netflix die het verhaal vertelt van de meedogenloze seriemoordenaar Jeffrey Dahmer. Hij beroofde van 1978 tot 1991 zeventien mannen van het leven. De serie wordt ontzettend goed bekeken. Als jij alle afleveringen al gezien hebt, vraag je je misschien af of er nog een vervolg komt. Daarom beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een DAHMER seizoen 2 op Netflix?

Komt er een ‘Dahmer’ seizoen 2?

Makers Ryan Murphy en Ian Brennan hebben groen licht gekregen om verder te gaan met Dahmer. Omdat het om een afgerond verhaal gaat, hadden veel mensen niet op een nieuw seizoen van de vreselijk populaire serie gerekend. Toch heeft de streaminggigant aangekondigd dat dat verkeerd gedacht was: er komt een tweede en zelfs een derde seizoen.

Het verhaal van Jeffrey Dahmer is wel verteld en daarom zal acteur Evan Peters als het goed is niet terugkeren. In plaats daarvan wordt het een anthologieserie, iets wat we bijvoorbeeld al bij American Horror Story en Fargo gezien hebben. Ieder seizoen volgen we een nieuw verhaal met nieuwe personages en een nieuwe seriemoordenaar. De serie gaat waarschijnlijk verder onder de naam ‘Monster’.

Wanneer komt ‘Dahmer’ seizoen 2?

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de serie komt. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we hier (officiële) informatie over krijgen.

Wil je in de tussentijd meer over Jeffrey Dahmer te weten komen? Dan kun je op discovery+ nu de documentaire Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster kijken. Met behulp van honderden pagina’s met transcripties van politie- en FBI-interviews en persoonlijke getuigenissen van familie, vrienden en nabestaanden, wordt dit beklijvende verhaal in deze docu op een hele andere manier onthuld. Zo komt zelfs Jeffreys vader hierin aan het woord. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden en lees ook onze recensie van ‘Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster’ en wat kijkers van die docu vonden.

Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster

Waar gaat het verhaal van ‘DAHMER’ over?

De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

TitelDAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 10 afleveringen
TaalEngels
CategorieMisdaad, Drama, Horror
IMDb8,4 uit 24.000 stemmen
MakersIan Brennan, Ryan Murphy
CastEvan Peters, Richard Jenkins, Niecy Nash, Molly Ringwald, Michael Learned, Penelope Ann Miller, Dyllón Burnside
KijkenBekijk direct op Netflix
DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Official Trailer (Trailer 1) | Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.