Zo kijk je alle ‘365 Days’-films in de juiste volgorde

Jarenlang waren kijkers in de ban van de 365 dni-reeks (in het Engels 365 Days) op Netflix. Er zijn drie films verschenen, maar misschien is het je niet helemaal duidelijk met welke je moet beginnen en moet eindigen. In dit artikel vertellen we je hoe je de 365 Days-films in de juiste volgorde kijkt.

Dit is de juiste volgorde van alle ‘365 Days’-films op Netflix

In 2020 was het tijd voor de film 365 Days op Netflix, ook wel de Poolse 50 Shades of Grey genoemd. Het verhaal draait om Laura, die in handen valt van de knappe, Italiaanse maffiabaas Massimo. Er ontstaat een turbulente liefdesrelatie tussen de twee. Maar in welke volgorde moeten we de drie films eigenlijk kijken? Wij hebben een overzichtje voor je gemaakt:

VolgordeEngelse titelPoolse titelJaar
1365 Days365 dni2020
2365 Days: This Day365 dni: Ten dzień2022
3The Next 365 DaysKolejne 365 dni2022

Komt er een ‘365 Days’ deel 4?

Misschien smacht je naar méér na de eerste drie 365 Days-films. Helaas hebben we slecht nieuws: met het derde deel, The Next 365 Days, kwam de filmreeks tot een einde. Een 365 Days deel 4 gaat er dus jammer genoeg niet komen.

Dit kwam niet als een verrassing. De bloedhete films zijn namelijk gebaseerd op de gelijknamige 365 dni-boeken van schrijfster Blanka Lipinska. Deze serie bestaat uit drie boeken, die nu allemaal verfilmd zijn. We zullen het hier dus helaas mee moeten doen.

→ Wil je toch meer? Bekijk ook de film Girls to Buy 🍿

Alle nieuwe films en series op Netflix

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.