Komt er een ‘365 Days’ deel 4 op Netflix?

De Poolse erotische 365 dni-reeks, in het Engels 365 Days, vergaarde in een korte tijd een enorme populariteit bij Netflix. Zo verscheen het eerste deel in meer dan 90 landen in de top 10 van best bekeken films, waaronder in Nederland. Het derde deel kwam in augustus ’22 naar de streamingdienst, en sindsdien krijgen wij steeds vaker de vraag: komt er een 365 Days deel 4 op Netflix? In dit artikel geven we het verlossende antwoord en laten we weten of en wanneer je deze film kunt bekijken.

Komt er een ‘365 Days’ deel 4 op Netflix?

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de 365 Days-reeks, ook wel de Poolse 50 Shades of Grey genoemd, hebben we helaas slecht nieuws: het derde deel, The Next 365 Days, is het laatste deel van de serie. Een 365 Days deel 4 gaat er dus jammer genoeg niet komen.

De bloedhete films zijn gebaseerd op de gelijknamige 365 dni-boeken van schrijfster Blanka Lipinska. Deze serie bestaat uit drie boeken, die na 365 Days (2020), 365 Days: This Day (2022) en The Next 365 Days (2022) allemaal verfilmd zijn. Toch bestaat er altijd een kans dat de makers, naar aanleiding van het grote succes, besluiten om tóch nog een vervolg of een spin-off te maken. Als dit gebeurt houden we je er uiteraard altijd van op de hoogte via onze nieuwsbrief, onze website en onze social media-kanalen.

Meer informatie over ‘365 Days’

Een vrouw wordt het slachtoffer van een dominante maffiabaas, die haar gevangen houdt. Ze krijgt één jaar om verliefd op hem te worden.

Titel365 Days / 365 dni
Jaar2020
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
TaalPools, Engels
CategorieDrama, Thriller
IMDb3,3 uit 85.000 stemmen
CastAnna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronisław Wrocławski, Otar Saralidze, Magdalena Lamparska, Natasza Urbańska, Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Gianni Parisi, Mateusz Łasowski

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.