Erotische thriller ‘365 dni: Ten Dzień’ (2022) is nu te zien Netflix

De Poolse erotische dramathriller 365 dni heeft een vervolgfilm gekregen en die is nu te zien zijn op Netflix. De streamingdienst bracht recentelijk de releasedatum officieel naar buiten, samen met een gloednieuwe trailer. Vanaf woensdag 27 april 2022 kun je de film Erotische thriller 365 dni: Ten Dzień (in het Engels bekend als 365 Days: This Day) streamen bij het video on demand-platform.

Vervolgfilm ‘365 dni: Ten Dzień’ komt op 27 april naar Netflix

365 dni: Ten Dzień is de officiële titel van de vervolgfilm op de uit 2020 afkomstige thriller 365 dni. De films zijn beiden afkomstig uit Polen en zijn voor de Engelse markt vertaald naar 365 Days (2020) en 365 Days: This Day (2022). Netflix laat over het vervolg weten dat “de mooie, pittige en slimme Laura (Anna-Maria Sieklucka) terug is bij de knappe maffiabaas Massimo (Michele Morrone) en zoals altijd vliegen de erotische vonken er vanaf tussen deze twee gepassioneerde minnaars.”

Verder vertelt de streamingdienst: “Dat omvat meer buitengewoon stomende ontmoetingen samen met bittere jaloezie en gevaarlijk verraad als Laura en Massimo’s nieuwe begin wordt gecompliceerd door Massimo’s familiebanden en een mysterieuze man die Laura’s leven binnendringt om haar hart en vertrouwen te winnen, tegen elke prijs.” Je kunt de gloednieuwe film hier op de officiële website van Netflix kijken.

Trailer van dit bloedhete vervolg op de Poolse hitfilm

Netflix kwam drie weken geleden met dit statement en een trailer voor de nieuwe film naar buiten. Deze beelden zijn hieronder direct te bekijken.

Er is ook al een derde film uit de reeks in de maak: ‘Kolejne 365 dni’

De 365 Days-filmreeks is gebaseerd op de gelijknamige Poolse 365 dni-boeken van schrijfster Blanka Lipinska. Na de eerste twee delen is ook al bekendgemaakt door Netflix dat er aan een derde film wordt gewerkt. De opnames van het tweede én derde deel werden gelijktijdig uitgevoerd. Dit betekend naar alle waarschijnlijkheid dat het derde deel van de film dan ook snel via de videodienst te zien zal zijn, al is dit nog niet door Netflix zelf bevestigd.

Laura wordt in het tweede deel weer gespeeld door Anna-Maria Sieklucka en ook Michele Morrone zal zijn rol als Massimo herprijzen. Doordat deel 2 en 3 gelijktijdig zijn opgenomen in Polen en Italië is de verwachting dan ook dat de casting van deze twee rollen ook in het derde deel van de filmserie hetzelfde zal blijven. Simone Susinna sluit zich aan bij de cast als Nacho, een nieuwe karakter in de erotische thrillerreeks.

365 Days This Day film
Film: ‘365 dni: Ten Dzień’ / ‘365 Days: This Day’ (2022) | Beeld: Karolina Grabowska / Netflix

Tekst & Beeld: Netflix

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.