Waar kun je de film ‘The Zone of Interest’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Zone of Interest (2023) online kijken kunnen. Deze dramafilm volgt kampcommandant Rudolf Höss, die naast concentratiekamp Auschwitz woont in een prachtige villa. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Zone of Interest’ (2023) online kijken?

The Zone of Interest draait sinds 1 februari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Zone of Interest bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Zone of Interest niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Zone of Interest is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Zone of Interest’ (2023)

Kampcommandant Rudolf Höss (Christian Friedel) woont met zijn gezin in een mooie, ruime dienstwoning met een grote tuin, die grenst aan de muur van Auschwitz. Zijn vrouw Hedwig (Sandra Hüller, Anatomy of a Fall) voelt zich de koning te rijk. In deze omgeving creëert ze een paradijs voor haar gezin, en dit laat ze zich niet meer afnemen.

Streaming informatie over de film

TitelThe Zone of Interest
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalDuits, Pools
CategorieDrama
RegisseurJonathan Glazer
CastChristian Friedel, Sandra Hüller, Ralph Herforth, Max Beck

Synopsis: Cinéart Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.