Ziggo trakteert op 1 jaar gratis Netflix én Videoland (t.w.v. meer dan €250)

Loopt je internet- of televisie-abonnement binnenkort af en ben je gek op films en series? Dan is het wellicht raadzaam om hier bij Ziggo een kijkje te nemen. Je krijgt nu namelijk als nieuwe klant een cadeau ter waarde van meer dan €250. Ziggo biedt namelijk 1 jaar gratis een abonnement op zowel Netflix als Videoland. De aanbieding geldt voor mensen die zich aansluiten met minstens internet + TV in hun pakket.

Update: deze actie is inmiddels verlopen, maar Ziggo lanceert vaak nieuwe promoties. Via de onderstaande knop bekijk je direct de acties die op dit moment gelden via de officiële website van Ziggo.

Twaalf maanden gratis Netflix (ter waarde van €143,88) en Videoland (€107,88) bij internet & TV van Ziggo

Nieuwe klanten zijn goud waard en dat weten aanbieders van televisie, internet en bellen maar al te goed. Daarom strooien ze vaak met kortingen, cadeaus en bonussen die je al snel leuke voordelen op kunnen leveren bij switchen van provider. Voor liefhebbers van films en series is er nu echter wel een heel aantrekkelijke actie bij Ziggo, want je krijgt als nieuwe klant 12 maanden Netflix en Videoland cadeau als je minstens internet + TV aanschaft. Ook als je al een abonnement op (één van) beiden hebt. Daardoor bespaar je 143,88 euro op Netflix‘ Standaard abonnement en 107,88 euro op Videoland’s Plus lidmaatschap.

Met het ‘Standaard‘ abonnement bij Netflix kun je op twee schermen tegelijk streamen en is het ook mogelijk om films en series in HD-kwaliteit te kijken. Daarnaast biedt het ‘Plus‘ abonnement bij Videoland je de optie om reclamevrij via twee schermen tegelijk te streamen. Zowel bij Netflix als bij Videoland gaat het om de middelste abonnementsvorm, want er zijn zowel een goedkopere als duurdere optie beschikbaar.

→ Bekijk hier op de officiële website van Ziggo de verschillende pakketten met de huidige acties ✅

Welkomstcadeaus voor nieuwe klanten

Nieuwe klanten van Ziggo krijgen momenteel verschillende opties als welkomstcadeau aangeboden. Als je voor twaalf maanden gratis Netflix en Videoland kiest, dan wordt er voor beide videodiensten een vouchercode opgestuurd die je drie weken na de installatie van je Ziggo-pakket per mail zal ontvangen.

De andere opties waaruit kan worden gekozen zijn een korting van 50% die zes maanden geldt, twee SmartWifi pods om overal in huis de beste wifi-dekking te hebben of een Sport Compleet pakket van twaalf maanden met ESPN Compleet + Ziggo Sport Totaal (tien kanalen live topsport). In de onderstaande recent gedeelde promotiebanner wordt door Ziggo echter het pakket met Netflix + Videoland bij Internet & TV uitgelicht.

Extra voordelen als klant van Vodafone

Heb jij (of heeft iemand anders op je adres) een mobiel abonnement bij Vodafone of ben je van plan dat aan te schaffen? Dan krijg je bovenop de bovenstaande opties nog een aantal voordelen erbij aangeboden. Het gaat hierbij om alle volgende extra’s:

  • Tot €5 korting op Vodafone Start, Smart, Red en Black
  • Extra tv-pakket: Kids, Movies & Series L of Ziggo Sport Totaal → Dit geldt alleen bij pakketten met interactieve TV
  • Dubbele data op elk Vodafone abonnement op je adres
  • Safe Online XL om to 20 laptops, tablets en/of smartphones te beveiligen

Je vindt hier op de officiële website van Vodafone hoe deze combinatiekorting precies werkt en wat de details van de eerdergenoemde voordelen zijn.