Gratis abonnementen op streamingdienst WithLove voor Streamwijzer volgers

It’s the most wonderful time of the year! Daarom hebben we besloten om met Kerst in het achterhoofd de meest romantische streamingdienst van Nederland uit te lichten: WithLove!

Naast de lancering van Apple TV+ en Disney+ is er een opkomst gaande van streamingdiensten voor kijkers met een voorkeur voor een specifiek genre, zoals Horrify voor horror fans en WithLove voor romantische kijkers. Over de laatstgenoemde vertellen we vandaag meer. Verder is het met Sinterklaas en Kerst op komst hoog tijd om cadeaus uit te delen aan de trouwe Streamwijzer volgers:

  • 🎁 Tijdelijk een gratis WithLove maandabonnement t.w.v. €5,95 voor alle Streamwijzer volgers
  • 🏆 Drie gratis WithLove jaarabonnementen t.w.v. €59,95 voor drie gelukkige winnaars
  • … lees snel verder of ga direct naar de gratis abonnementen om hier meer over te weten te komen!

Wat is streamingdienst WithLove?

WithLove is de Nederlandse streamingdienst voor filmliefhebbers met een voorkeur voor romantiek. WithLove kan worden gestreamd via de app op Android en iOS, waardoor je ook kunt streamen via Apple Airplay of de Google Chromecast.

Met een abonnement kan onbeperkt naar meer dan 250 films en series worden gekeken die speciaal geselecteerd zijn voor en door romantiek fans. De streamingdienst combineert een aanbod van klassiekers met nieuwe releases.

Xmas WithLove

De dagen worden korter, buiten wordt het kouder… Het is dé tijd om lekker onder een dekentje kruipen met heerlijke feelgoodfilms. Bij streamingdienst WithLove zijn ze hierop voorbereid door vanaf 19 november te beginnen met de campagne Xmas WithLove. Hiermee worden elke week 5 nieuwe kerstfilms online gezet tot 1 december. Vanaf dat moment komt er zelf een kerstfilm per dag online!

Zo verschijnen er ruim 70 kerstfilms online. Dit gaat van Merry Kissmas (2015) en Christmas With A Prince (2018) tot A Christmas Wedding Date (2012) en Runaway Christmas Bride (2017). Genoeg te kijken dus voor de echte kerstliefhebbers onder ons!

Winactie met gratis maand- en jaarabonnementen op WithLove

Verrassing! Als volger van Streamwijzer krijg jij van ons een mooi cadeau. Door naar deze pagina te gaan kun je nu tijdelijk een hele maand gratis WithLove kijken! Ga naar de pagina, selecteer Streamwijzer in het menu en registreer je bij WithLove voor een gratis maand romantiek. De actievoorwaarden zijn hierop van toepassing.

Maar er is nog meer… Onder de Streamwijzer volgers die een gratis geactiveerd maandabonnement nemen verloten we drie jaarabonnementen! Ga dus snel naar de actiepagina voor een gegarandeerde gratis maand en mogelijk zelfs een gratis jaar WithLove! De actievoorwaarden zijn hierop van toepassing.


Actievoorwaarden

  • De winnaars van de winactie zullen bekendgemaakt worden via social media.
  • Je kunt via de actiepagina een maand lang onbeperkt gratis films kijken via streamingdienst WithLove.
  • Na de gratis maand gaat een abonnement over in een normaal maandabonnement, tenzij anders aangegeven.
  • Het abonnement kan vanaf de start direct worden stopgezet via het account op WithLove, waarna nog steeds van de maand lang gratis WithLove kan worden genoten.