Waar kun je de film ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey 2’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 (2024) online kijken kunnen. In deze film is Poeh terug en zint hij opnieuw naar wraak. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey 2’ (2024) online kijken?

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 draait sinds 30 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. De voorganger kijk hier wel al.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Winnie the Pooh: Blood and Honey kijk je nu al hier op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxWinnie the Pooh: Blood and Honey 2 is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Winnie the Pooh: Blood and Honey op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey 2’ (2024)

Diep in het Honderd Bunderbos broeden Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje en Uil op wraak, wanneer hun levens worden bedreigd en niet langer in de schaduwen kunnen leven. Na de gebeurtenissen die het “Bunder Bloedbad” wordt genoemd, probeert Christopher Robin een nieuw leven op te bouwen. Dit gaat niet al te makkelijk, aangezien de samenleving van Ashdown hem een paria vindt en zijn verhalen over de moorddadige Winnie de Poeh niet geloofd. Wanneer Poeh en zijn vrienden een bloederig spoor van dood en verderf achterlaten, komt Christopher achter de gruwelijke waarheid van de monsters die leven in het Honderd Bunderbos. Poeh en zijn meedogenloze vrienden zullen iedereen laten zien dat ze dodelijker, sterker en slimmer zijn dan wie dan ook zich ooit had kunnen voorstellen. Hun wraak op Christopher Robin zal zoet zijn.

Streaming informatie over de film

TitelWinnie the Pooh: Blood and Honey 2
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurRhys Frake-Waterfield
CastSimon Callow, Scott Chambers, Ryan Oliva, Tallulah Evans, Marcus Massey, Peter DeSouza-Feighoney, Alec Newman

Synopsis: MCOfilm

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.