‘Young Wallander: Killer’s Shadow’ (seizoen 2) is vanaf vandaag te zien op Netflix

In de tweede set afleveringen van de misdaadserie Young Wallander duikt Kurt in een nieuwe opzienbarende zaak. De release datum is inmiddels bekendgemaakt en gedeeld samen met de eerste beelden van het vervolgseizoen. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Young Wallander seizoen 2 op Netflix Nederland?

In de teaser van seizoen 2 werd goed nieuws gedeeld: de release datum van deze afleveringen is bekendgemaakt! Vanaf 17 februari 2022 kun je op Netflix wereldwijd, dus ook in Nederland, genieten van het tweede deel van Young Wallander.

Waar gaat het verhaal van Young Wallander over?

Kurt Wallander, een man die woont in het hedendaagse Zweden, is stuurloos en onzeker over zijn toekomst na zijn vertrek bij de politie. Wanneer een nieuwe hoofdinspecteur, Samuel Osei, de leiding op zich neemt, doet zich een kans voor om zich weer aan te sluiten bij de Major Crimes Unit. Wallander accepteert het aanbod en wordt belast met wat een eenvoudige zaak lijkt: een hit-and-run buiten een nachtclub.

Wanneer het slachtoffer echter in verband wordt gebracht met een beruchte moordzaak die Frida Rask acht jaar geleden behandelde, vermoedt Wallander al snel dat er meer aan de hand is met dit incident dan je op het eerste gezicht zou denken. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, weigert hij zich terug te trekken – zelfs wanneer het onderzoek hem leidt naar de deur van degenen die zijn carrière in een hartslag kunnen beëindigen.

TitelYoung Wallander
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
GenreMisdaad, Drama, Mystery
IMDb6,8 uit 8.000 stemmen
MakerBen Harris
CastAdam Pålsson, Leanne Best, Richard Dillane, Ellise Chappell, Sara Seyed, Yasen Atour, Astrid Fox-Sahan, Charles Mnene
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Young Wallander seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een derde seizoen van Young Wallender zal worden gemaakt door Netflix. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Young Wallander seizoen 2?

Hieronder bekijk je de officiële trailer van het tweede seizoen.

Young Wallander: Killer's Shadow | Official Trailer | Netflix

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Young Wallander online kijken?

    Young Wallander is op dit moment alleen op Netflix te zien, omdat het een Original serie van de streamingdienst is. Hij is en zal dus niet te zien zijn op Videoland, Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt seizoen 2 van Young Wallander op Netflix in Nederland?

    Het tweede seizoen van Young Wallander is vanaf 17 februari 2022 (om 09:00 uur 's ochtends) te zien op Netflix in Nederland.


Synopsis: Netflix

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.