Wanneer is ‘Young Sheldon’ seizoen 7 te zien in Nederland?

Zoals je misschien wel weet, hebben Amerikaanse fans al kunnen genieten van het zevende seizoen van Young Sheldon. Nu vraag je je misschien af of we hier binnenkort ook in Nederland naar kunnen kijken. Wij laten je weten wanneer Young Sheldon seizoen 7 hier te zien is.

Wanneer kijk je naar seizoen 7 van ‘Young Sheldon’ in Nederland?

Op zowel HBO Max als Videoland vind je inmiddels zes seizoenen van de populaire serie Young Sheldon. Maar ook een zevende seizoen is al gemaakt en is in Amerika zelfs al te bingen. Wanneer zijn de Nederlandse kijkers aan de beurt? Helaas hebben beide video on demand-platforms nog geen releasedatum met ons kunnen delen.

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse streamingdiensten? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Zo kun je het zevende seizoen van ‘Young Sheldon’ nu al zien

Amerikaanse kijkers hebben meer geluk, want bij hen is het complete zevende seizoen nu al te zien. Wij moeten dus wachten tot nader order, maar tot die tijd kun je ook hier al naar de nieuwe afleveringen kijken door het gebruik van een goede VPN. Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar Young Sheldon bij de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ kijken. Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk
  3. Ga direct naar Young Sheldon bij de streamingdienst Paramount+ en begin met kijken! 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Young Sheldon’ over?

De serie speelt zich af voorafgaand aan de Big Bang Theory en volgt de jonge Sheldon Cooper die naar de middelbare school gaat en probeert zijn weg te vinden in de wereld om hem heen terwijl zijn familie en vrienden proberen om te gaan met zijn unieke intellectuele capaciteiten.

TitelYoung Sheldon
Jaar2017-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
MakersChuck Lorre, Steven Molaro
CastIain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, Jim Parsons, Annie Potts, Ryan Phuong

Synopsis: HBO Max

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.