Wanneer komt ‘Tropenjaren’ seizoen 2 op tv?

Heb jij in 2022 genoten van het eerste seizoen van Tropenjaren met Jelka van Houten en Henry van Loon? Dan kijk je waarschijnlijk al een tijdje uit naar nieuwe afleveringen. Onlangs maakte BNNVARA dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Maar wanneer kunnen we nu precies naar Tropenjaren seizoen 2 kijken?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Tropenjaren’ seizoen 2 aangekondigd

We hebben er even op moeten wachten, maar in april kondigden BNNVARA, Henry van Loon en Jelka van Houten eindelijk het tweede seizoen van Tropenjaren aan.

Het eerste seizoen draaide om tv-presentatrice Rosa en schrijver Jelle. Nadat zij hun eerste kindje kregen, kwamen er wat scheurtjes in hun perfect opgebouwde levens. Het bleek moeilijk om alle ballen in de lucht te houden en een goede opvoeding te combineren met een flitsende carrière en een wilde relatie.

Wanneer komt ‘Tropenjaren’ seizoen 2 op tv?

Op dit moment weten we dus al dát er een tweede seizoen komt. Het is echter nog onbekend wanneer we ernaar kunnen kijken. Wat we wel weten, is dat het dit najaar zover is. Inmiddels zijn de opnames begonnen en wordt er hard aan gewerkt om ons in de tweede helft van 2024 nieuwe afleveringen voor te schotelen.

We kunnen je nu dus nog niet vertellen welke datum je in je agenda kunt noteren. Uiteraard hoor je het direct van ons als er meer duidelijk is.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Verhaal en trailer van de serie

Tv-presentatrice Rosa en schrijver Jelle worstelen met het kersverse ouderschap, zichzelf en elkaar.


Synopsis: BNNVARA

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.