Wanneer komt ‘Rebel Moon 3’ op Netflix?

Zack Snyder heeft inmiddels Rebel Moon – Part One: A Child of Fire én Rebel Moon – Part Two: Scargiver naar Netflix gebracht. Maar komt er een Rebel Moon 3? En wanneer kunnen we deze film bekijken? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Rebel Moon 3’?

Al voordat we getrakteerd werden op de eerste film van de Rebel Moon-serie was het duidelijk dat het om een tweeluik zou gaan. Maar is het verhaal hiermee dan voorgoed afgelopen?

Er is nog geen groen licht gegeven voor een derde film vanuit Netflix, maar regisseur Zack Snyder ziet het zeker zitten. In een interview met Forbes heeft hij verteld dat er al gewerkt wordt aan een Part Three. We moeten nog even wachten of de rode streaminggigant dit goedkeurt, maar er is dus goede hoop!

Wanneer komt ‘Rebel Moon – Part 3’ op Netflix?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Rebel Moon 3 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Rebel Moon 2’

De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.

TitelRebel Moon — Deel 2: The Scargiver
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 3 minuten
TaalEngels
CategorieScifi, Actie
CastSofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Anthony Hopkins, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Ingvar Sigurðsson, Alfonso Herrera, Cary Elwes, Rhian Rees, Elise Duffy, Sky Yang, Charlotte Maggi

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.