Wanneer komt het tweede seizoen van ‘Het Onbekende’ op tv?

Het is alweer een jaar geleden dat we bij Videoland en NLZIET konden genieten van het eerste seizoen van Het Onbekende. In het nieuwe programma gingen twee teams van bekende en onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk een eindpunt te vinden. Het eerste seizoen kon rekenen op veel positieve reacties. Maar wanneer kunnen we een tweede seizoen verwachten van Het Onbekende?

Spanning en avontuur in tv-programma ‘Het Onbekende’

Op 12 mei 2023 verscheen de eerste aflevering van Het Onbekende op tv. In het programma gaan veertien deelnemers verdeeld over twee teams de strijd met elkaar aan. Midden in de natuur moeten zij als team een koffertje met 25.000 euro zo snel mogelijk naar het eindpunt zien te krijgen. De inhoud van het programma is voor de deelnemers geheel onbekend, net als de presentator.

Tijdens het avontuur komen alle kandidaten etappes tegen. Hierbij worden zij constant voor de keuze gesteld: kiezen zij voor de bekende weg? Of durven zij de sprong in het diepe te wagen en te kiezen voor het onbekende?

‘Het Onbekende’ keert terug op tv

Het eerste seizoen van Het Onbekende werd enthousiast ontvangen. Niet gek dus dat het programma iedere week rond de 500.000 kijkers trok. Nog voor de laatste aflevering werd het format zelfs aan meerdere landen verkocht. Het was toen al lang niet meer de vraag óf er een tweede seizoen zou komen, maar wanneer deze zou verschijnen.

Goed nieuws voor alle kijkers, want zojuist is bekendgemaakt dat er een seizoen twee aankomt. De producent van het programma is namelijk op zoek naar deelnemers voor het nieuwe deel. Via de officiële website van RTL kunnen alle geïnteresseerde mensen zich aanmelden. Hoewel er aan het eerste seizoen ook BN’ers meededen, zien we in de tweede reeks alleen maar onbekende Nederlanders terug. Ook de locatie is al bekend. Ditmaal speelt het seizoen zich af in Bulgarije. Ook Renze Klamer keert terug als presentator.

Wanneer verschijnt seizoen twee van ‘Het Onbekende’ op tv?

Is er al iets bekend over de datum waarop we de eerste aflevering op tv kunnen verwachten? Helaas blijft de officiële datum nog een mysterie. Wel is bekend dat de serie dit najaar nog terugkeert op de buis. Inmiddels zijn de opnames dan ook in volle gang. Deze vinden plaats in Bulgarije. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

Veertien kandidaten, verdeeld over een team met bekende en onbekende Nederlanders, gaan in Het Onbekende de strijd met elkaar aan in de natuur van Slovenië, waar ze zo snel mogelijk een eindpunt moeten vinden. In de serie draait het om één ding: durf je te kiezen voor het onbekende? Kandidaten die zich hebben opgegeven, worden vanuit hun gewone dagelijkse leven gevraagd ‘zomaar’ in dit onbekende avontuur te stappen.

TitelHet Onbekende
SoortSerie
Jaar2023
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorRenze Klamer

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.